2.el'e kredi almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaniii ortalama faizler 1.90 civarı ortalama

ayrica verecegim linke tiklarsan en düsük faiz oranli bankayi secebilirsin,
http://www.enucuzbul.org/tuketicikredi_g.asp
kredi cinsini seciyorsun
para cinsini seciyorsun ve
siralamayi nasil istiyorsan onu seciyorsun,faiz orani diye siralarsan en düsük faizi veren banka üst sirada yer alir...
kolay gelsin simdilik benden bu kadar dostum,umarim hayirlisi olur senin icin..

en düsün faizi finansbank veriyormus,tasit kredisi icin ; 1,69 üstelik 48ay vadeli

arkadaşlar bimiyorum ama bana ilk defa böyle bir konu denk geldi her kez anlaşmış gibi bir anda girdi ve cevap bombardımanına tutuldu konu herkesin eline koluna sağlık

arkadaşımızın verdiği link ten baktımda en uygun kredi şuanda finans banka ta 1.69 faiz oranı var

yusuf arkadaşım sen muhasebeciymişsin anlarsın durumumuzdan aniden nasıl nakite sıkıştıgımızı yeri geldimi 50 100 ytl yi aradıgımızı esnaflık cook zor iş cookk...

gdonmez77' Alıntı:
ilgilenirsen işbankasında %1.59 faizli bayram kredisi var, bordrolu çalışıyorsan kefil istemiyor. Birde Vakıfbank ın emeklilere verdiği %1.58 faizli bayram kredisi var ondan da kefil istenmiyor. Ancak Vakıfbank ta 5000 YTL sınır var.

Her iki kredide geri ödemelr 12 ayla sınırlı. Daha uzun vade yapmıyorlar bu oranlarla. Bence emekli varsa ailede önce Vakıf ı bi yokla. ondan sonra kendi maaşınla işbankasına uğra bi 10.000 YTL de ordan kaptın mı al sana rehinsiz 15.000 ytl araç kredisi. Hem de taşıt kredisinden daha ucuza :D

arkadaşım iyi hoş güzel demişin ama işbankası bildiğim kadarıyla max 4000 ytl bayram kredisi veriyor yani arkadaşımızın işini göreceğini zannetmiyorum

lnd' Alıntı:
arkadaşımızın verdiği link ten baktımda en uygun kredi şuanda finans banka ta 1.69 faiz oranı var

yusuf arkadaşım sen muhasebeciymişsin anlarsın durumumuzdan aniden nasıl nakite sıkıştıgımızı yeri geldimi 50 100 ytl yi aradıgımızı esnaflık cook zor iş cookk...

walla senin halinden en iyi ben anlarım arkadaşım haklısın 50-100 ytl yi arar oldu artık esnafımız allah kolaylık versin size :sorry:

aminnnnnnnnnnnnn

Ben geçen sene TEB den uygun bi oranla taşıt kredisi almıştım orayla da görüşmende yarar var ...

bende teb i tavsiye ederim . sürekli çalıştığım bir banka olmasına rağmen garantide bir hafta bekledim sinirlenip tebe gittim 1 saatte krediyi onayladılar. Faiz oranıda daha düşüktü ozaman

evet teb in faiz oranı şuanda yüksek garantiden filan bir farkı yok en uygun dediğim gibi şuan için finans sanırım

Geri