2.el'e kredi almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla tüketici kredisinin faiz oranları biliyosunuz taşıt kredisine göre yüksek he derseniz bende para vardı zaten kalan ufak miktar için çektim o zaman ayrı ama arkadaşımızın parası varmı yokmu belli değil ben taşıt kredisi altında konu açtığını düşünerek fazla canlı parası olmadığının düşünüyorum ve ihtiyaç yani tüketici kredisi çekerse faizi kat kat dosya ve rehin kaldırma parasını katlar son olarak bildiğim kadarıyla senin istediğin tüketici kredisi miktarının banka fazla görürse senin maaş bordrona yada ticari kazancına göre değerlendirme yapıp eksik verme ihtimalide var :good:

Tarık aslında bu banka dan bankaya değişiyor sanırım.Mesela benim çalıştığım 3 banka benden böyle bir şey istemiyor.Ama yinede dediğin gibi ayrıntılı bilgi kullanan arkadaşlardan gelecektir.

bir konu sabah sabah ancak bu kadar hit alabilirdi ;p
duyarli ve paylasimci tüm dostlarima icimden gelerek tesekkürlerimi sunuyorum, yasasin opelim.net'teki paylasim ruhu ve samimiyet diyorum...

tarikc' Alıntı:
bir konu sabah sabah ancak bu kadar hit alabilirdi ;p
duyarli ve paylasimci tüm dostlarima icimden gelerek tesekkürlerimi sunuyorum, yasasin opelim.net'teki paylasim ruhu ve samimiyet diyorum...

herkez elinden geldiği yada bilgisi dahilinde yardım etmeye çalışıyor bu siteyi seviyorum ya :good: :alkis:

YTL Bireysel Krediler Faiz Oranları
(%) Vade6 Ay12 Ay18 Ay24 Ay36 Ay48 Ay60 Ay96 Ay120 Ay180 Ay240 Ay
Bireysel İhtiyaç Kredisi 2,19 2,19 2,19 2,19 2,19 2,19* 2,19* --- -
Esnek İhtiyaç Kredisi 2,09 2,09 2,09 2,09 2,09 --- - - -
İndirimli Konut Kredisi** 1,58 1,58 1,58 1,58 1,58 1,62 1,62 1,64 1,66 1,66 1,66
Oto Kredisi***1,90 1,90 1,90 1,90 1,90 1,90 1,90-- -
Bireysel Finansman Kredisi 2,05 2,05 2,05 2,05 2,05 2,05 2,05----
Muayenehane Kredisi 2,05 2,05 2,05 2,05 2,05--- - - -
*Sadece bordrolu çalışanlar içindir.
**Faiz oranları %3 hizmet bedeli için hesaplanmıştır. Diğer faiz oranı seçenekleri için lütfen İndirimli Konut Kredisi bölümünü ziyaret ediniz.
* **Kasko sigortasını Garanti Sigorta'dan yaptıran müşterilerimize YTL faiz oranlarında %0,05'lik indirim yapılır.
Son Güncelleme: 4/12/2006

arkadaslar garanti'den baktigim faiz oranlari bunlar,ayrica yusuf arkadasimizinda söyledigi gibi,eger kullanmak istedigin miktar düsükse araca rehin koyduracagina degmeyebilir,ozaman diger alternatif yöntemler daha uygun gelebilir ama hepsi tercih meselesidir,bence bu dialoglarimiz lnd arkadasimiza yeterli gelecektir... ;o)

cidden yaa yazıyı yazalı 1 saat oldu olmadı maşşALLAH cevap bombardımanına tutulmuş konu şimdi benim sorunum aslında nakit var ama esfanız bizde nakit vermek istemiyorum ne biliyim şöyle 6 milyarını peşin ödeyim geri kalan 25 i ni filan aylık 1 milyar taksitle ödeyim diyorum kendimi zorlamadan yavaş yavaş masraf göstererek araba bize gelmiş olsun diye istiyorum o yüzden ayrıca ben tüketici kredisi düşünmüyorum çünkü ev işyeri filan ipotek istiyor arabanın rehinli olması bana daha cazip geliyor eve filan ipotek koydurmayı düşünmüyorum.

dediğim gibi düşük degil cekebildiğim kadarını cekmek istiyorum kredi olarak yani sınır yüzde 80 sanırım ben hepsini cekmek istiyorum çünkü elimdeki sıcak parayı eritmek cazip gelmiyor işin dogrusu bana

asTRa' Alıntı:
Tarık aslında bu banka dan bankaya değişiyor sanırım.Mesela benim çalıştığım 3 banka benden böyle bir şey istemiyor.Ama yinede dediğin gibi ayrıntılı bilgi kullanan arkadaşlardan gelecektir.

haklisin,sonucta senin o bankadaki action'inda önemli ;o)
yani yapmis oldugun yatirim miktari ve güncellenen nakit akisin yahut banka hesabina düsen kazancin vs bunlar hep önemlidir herhalde,
mesela bana 18bin otokredisi verebileceklerini söylediler ancak ben o kadar fazla kredi düsünmedigimi ve gerekli olan rakami söyledim,
üstelik maas aldigim banka olmasindan ötürü maas bodromuda götürmem gerekmedi cünkü hesap ortadaydi ve kefil istenmemesi en büyük tercih nedenimdi garanti bankasi,
ama yineliyorum dedigin gibi o bankadaki kisisel hesap özetin önemlidir elbette,hele seni hic tanimayan banka kesinlikle kendisini garantilemek icin kefil vs isteyecektir...

arkadaşım o zaman taşıt kredisi çekmen gerekecen bencede en mantıklısı bu zaten peşin para bağlamak istemiyorum diyosun ve gel gelelimki tüketici kredisinde ipotek olayı yüzünden bir taksiti atlatsan yada allah korusun bir tökezlesen ev yada iş yeri gider öteki türlü en azaından araba rehinli ve arabayı alırlar karar sana kalmış bu devirde esnafın hali zor işler yok yarının garantiside yok tabiki esnaf olmasamda muhasebeci olarak en az esnaflar kadar piyasanın nabzının biliyoruz :good:

Geri