2 derecede dahi araç çalışmıyor

murat123456789

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadarlar konyda saat 22,30 itibari ile hava 2 dereceydi arabayı çalıştırmay gittim araç çalışmadı baya zorlandı . lpg'de biraz soguk oldumu hiç çalışmıyor benzinde de çok ama çok zor çalışıyor. bujiler ve kablolar 3 ay önce değişti yani bakımı tam aracın ama niye böyle yapıyor anlamadım. gecen kar yagdı benzindeydi araç ama yinede açayıp zor çalıştı . araç 94 model astra tek nokta enjeksiyonlu . yardımlarınızı bekliyorum çok canımı sıkıyor u durum :mad:

akünüzü 72amp akü ile değiştirin.

arabayı çalıştırmadan önce 2-3 kez kontağı çevirin. ama çalıştırmayın her kontak çevirişte 2-3 sn bekleyin. birde böyle deneyin. (soğuk havalarda)

arabayı çalıştırmadan önce 2-3 kez kontağı çevirin. ama çalıştırmayın her kontak çevirişte 2-3 sn bekleyin. birde böyle deneyin. (soğuk havalarda)
onuda yaptım ama yinede olmuyor.
sayın tayfun ozkan aküyle nasıl alakalı oluyor anlamadım. sonuçta marşa basıyor ama araç çalışmıyor:(

var var. 72 amper olunca daha bi kısa sürede çalışıyo. özellikle kış aylarında belli oluyo 72-60 amper arasıdnaki fark.

aracınız tek nokta olduğu için muhtemelen 3000 devire gelince devreye giren karbüratör tipi lpg montelidir. ilk çalışma benzinle oluyor. akşamdan arbabayı stop etmeden önce park yerinde kısa bir süre benzine geçin ve öyle stop edin.aküyüde 72 amp. yapınca problem kalmaz. tecrübe ile sabittir. aküyü almadan 72 amperlik bir akü kullanan aracın aküsü ile kablo ile marş denemesi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
onuda yaptım ama yinede olmuyor.
sayın tayfun ozkan aküyle nasıl alakalı oluyor anlamadım. sonuçta marşa basıyor ama araç çalışmıyor:(
Marş kuvvetli olarak basıyorsa aküden olamaz, ama nazlı nazlı marş basıyorsa o zaman arkadaş haklı.

Krank devir sensörünü bir oynayın.oksitlenmiş olabilir sık karşılaşılan bir durum .

Geri