Yaz aylarında kalkışlarda hiç bir sıkıntı yaşamama ragmen kış geldiğinde özellikle yağmurlu havalarda sabahları ilk kalkışlarda araba sanki hopluyor özellikle gav verince eğer gaz vermeden sadece ayagımı yavaşdan debriyajdan çekersem o kadar sarsıntı olmuyor. Silkeleme gibi değil resmen hopluyor. Sanki buji tam ateşleme yapmıyor
Motor ısınca sanki hiçbirşey yokmuş gibi 1nci viteste gayet normal kalkıyor bazende 3ncü vitese attığımda araba sanki boğuluyor gibi oluyor sonra toparlıyor.
Geçen hafta bakıma soktum aracı 2nci silindirdeki buji biraz kurum yapmış usta devirsiz kullanmışındır dedi.
Ayrıca uzun yola gittiğimde eksoz kararması oluyor. Krom eksoz çıkışı soba bacası gibi kara oluyor
Benim aklıma ateşleme bobini arızası geliyor. Acaba Oksijen sensörlerinden de olabilirmi.
Sizin yorumlarınız nedir ?
Not: Arabada EGR yok
Motor ısınca sanki hiçbirşey yokmuş gibi 1nci viteste gayet normal kalkıyor bazende 3ncü vitese attığımda araba sanki boğuluyor gibi oluyor sonra toparlıyor.
Geçen hafta bakıma soktum aracı 2nci silindirdeki buji biraz kurum yapmış usta devirsiz kullanmışındır dedi.
Ayrıca uzun yola gittiğimde eksoz kararması oluyor. Krom eksoz çıkışı soba bacası gibi kara oluyor
Benim aklıma ateşleme bobini arızası geliyor. Acaba Oksijen sensörlerinden de olabilirmi.
Sizin yorumlarınız nedir ?
Not: Arabada EGR yok

Ekli dosyalar
Son düzenleme: