Assos taraflarını düşünüyoruz ama fikirlere de açığız kuzey ege de sessiz sakin gezip dolaşmak istiyoruz. tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Assos taraflarını düşünüyoruz ama fikirlere de açığız kuzey ege de sessiz sakin gezip dolaşmak istiyoruz. tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
çeşmeye gidin o halde zaten çeşme en kalabalık halinde bile tenha bana göre tam kafa dinlemelik ,ya da didim güzel oraya gidin ama ben olsa cunda adasına giderdim
Cengiz abi o kadar güneye inesimiz yok ama Cunda da değerlendirilebilir. uygun ve güzel pansiyonlar var mı o taraflarda ? ayvalıkta bir sarımsaklı plajını bilirim o kadar
Bir üstteki mesajı aynı anda yazmışız oyüzden tekrar bir mesaj yazayım..
Cunda adasıda bence çok güzel bir yer.. Dediğiniz gibi ufak butik pansiyon ve oteller mevcut.. Kaldığınız süre boyunca hem Asos'ta hemde Cunda'da balığa doyarsınız Eğer arabanızla giderseniz bence Asos.. Ancak otobüs ile giderseniz Cunda..
Asos'un konumu itibariyle çevresinde birçok zengin tarihi yer mevcut.. Ancak Cunda adasında pek öyle tarihi veya ilgi çekici yerler yok malesef.. Sadece Ayvalık'a gidersiniz okadar..
kardeşim linki incele istersen fiyatlar uygun olur bence atla deve değil zaten sezon da sayılmazCengiz abi o kadar güneye inesimiz yok ama Cunda da değerlendirilebilir. uygun ve güzel pansiyonlar var mı o taraflarda ? ayvalıkta bir sarımsaklı plajını bilirim o kadar