1998 vectra b xenon far

mustafa6886

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Acil Yardım Kaçgündür Düşünüyorum 1998 vectra b xenon far

arkadaşlar ben yaklaşik 4 ay kadar önce 98 vectra aldim evet ufak tefek masrafi oluyormuş ben hala hiç masraf etmedim ama herkes masrafli bir araba diyor araba konusunda herşeyi ile mükemmel bir araba ben bu arabaya xenon far,yağmur sensörü VE CD ÇALAR Taktirmak istiyorum acaba bunlari taktirmamiz mümkünmü ve CD ÇALAR TAKTIRINCA DİREKSİYONDAKİ KUMANDALAR ÇALIŞIRMI masrafi ne kadar olur ayrica düzenli bişey olurmu bu konuda bilgisi olan varmi ilginiz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Öncelikle aracın hayırlı olsun...Opel piyasadaki birçok markadan daha sağlam bir arabadır tabi sürüş şartlarınada bağlı bu cd çalar takınca multi tuşlar çalışmaz ama site yöneticisi MOKIA uyumluluğu sağlamak için böyle bir alet satıyodu piyasadada var o aletten fiyatını tam bilmiyorum tahminim 60- 70 lr bişeydi

sen bu azımle onu ucurursun bıle

hayırlı olsun aracın bırde kendınızı uye tanıtım arsıvınde tanıtırmısınız

hayırlı olsun güle güle bin. bu istediklerinin hepsi oluyor. mokia ile irtibata geç bence :)

arkadaşlar lütfen yardım önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar peki ben hangi marka xenon taktırayım

Son düzenleme:
birtürlü karar veremiyorum hangi marka xenon ve kaç k olacak ben daha yeniyim lütfen yardım

en iyileri mtech, philps die biliyorum. ama biraz tuzlular tabi ama ben dandik taktım 140 liraya 8 aydan fazla oldu. çokta iyi çıktı maşşalah. tabi bu şans işi. ben 8000 taktım. ama 6000lik tavsiya ederim. tekrar hayırlı olsun.

Ses sistemi olarak ben Sony MP3 çalar taktım. Ara aparat buldum ve direksiyon tuşları aktif hale geldi. Üzerine de 8 GB Nano Flash bellek (rengi ve ebatıyla cd çaların bir parçası oldu ve çıkıntısı ses düğmesinden daha az oldu) takınca müzik sistemim 8 Gb kapasiteli bir depoya dönüştü.

arkadaşlar bu xenon farlarda h1 h4 gibi rakamlar var bunun hangisini tavsiye ediyorsunuz :rolleyes: :(

onlar duy çeşitleri. eğer normal xenon kullanacaksan sadece kısa farlar için h7 yada h4 kullanabilirsin.

Geri