1998 - 2001 arası astra almaya karar verdim iyi bir arabamıdır?

99 model vectra b gt alacaktım ama vaz geçtim çok yakar ve çok para harcamam gerekeceğini düşündüm 1998 - 2001 arası astra nasıl bir arabadır sorun çıkarırmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa memnun olurum

arkadaşım, bende 2004 Mod.Astra Comfort G Kasa,1.6 HP var, 2. el aldım 49.00 Km, şuan 52.00 km,de çok menmunum, Astra sınıfının en iyi modeli, üzerine ne giydirsen yakışır, G kasa denilince biraz duracaksın, alıp ayrıcalığını göreceksin,
Öyel arkadaşların dediği gibi, ses fazla yakıt bunlar boş, yeterki arabanın bakımını zamanında ve yetkili servisinde yaptır,
Bence hiç düşünme, bende Ctreon vardı onu sattım, opel astracı oldum.
Memnunum, birde sitede ara Opelin hangi modeli çok kullanılıyor göreceksinki Astra G kasa.....tabi astrada kendi arasında donanımına göre sınıflandırılıyor (Düz, Comfort, CD, Elegance ) gibi, benim gücüm Comforta yetti....bilgin olsun, kafana yatanı al, fazla etrafa kulak verirsen araba alamazsın.....kal sağlıcakla.....

Not;:alkis: Ben opelci olmak için Yetkili servise gittim, bana Astra G kasayı önerdiler, hiçbirzaman bu Model ölmez.

Son düzenleme:
Geri