1998 - 2001 arası astra almaya karar verdim iyi bir arabamıdır?

bak kardeşim
at arabası almak istiyorsan opel al derim.tamam yol tutuşu iyi ama,yarışmı yapacaksın.sen sen ol uzak dur.wolswagen toyota honda al.netcen sen astrayı vectrayı......

bak kardeşim
at arabası almak istiyorsan opel al derim.tamam yol tutuşu iyi ama,yarışmı yapacaksın.sen sen ol uzak dur.wolswagen toyota honda al.netcen sen astrayı vectrayı......

hehehehehe :kop: :kop: :kop: :kop:

at arabasımı? ehehehehhe :kop: :kop: :kop:

opc si çıkmış bide haberin varmı? :D alalım senin astrayı satıp

not : bu konu bence kilit yer!

bak kardeşim

"Bu ne saçma hayat, bu ne manyak yaşam tarzı ya, bu ne dingil hayat, bu ne bohem ya ?"

Not : Alıntıdır, from Recek İvedik :D

Son düzenleme:
arkadaş turbo faytona biniyor sanırım, gerçek beygir gücü yani

99 astra cd ile 2001 edition'un donanım olarak ne farkı var sunroof dışında ?

edition, yan airbag krom kapı kolları ve baldır destekli koltukları var 99 cd yan airbag diğerleri onlarda yok birde motorları z cd ler x edition teybi cd çalar cd nin ise kasetçalar başkada varsa hatırlayamadım en önemlisi ise sunroof

edition, yan airbag krom kapı kolları ve baldır destekli koltukları var 99 cd yan airbag diğerleri onlarda yok birde motorları z cd ler x edition teybi cd çalar cd nin ise kasetçalar başkada varsa hatırlayamadım en önemlisi ise sunroof

anladım. bende yan airbagler var ama diğerleri yok. aldığım zamanlar aramıştım 2001 edition ama bulamamıştım.

anladım. bende yan airbagler var ama diğerleri yok. aldığım zamanlar aramıştım 2001 edition ama bulamamıştım.

Özel üretim olması sadece almanyada üretilmesi malzeme kalitesi üst sınıf olması nedeniyle 2-3 ay sadece edition aradım. Başka hiç bir modelle ilgilenmedim. Sunroof araca gerçekten karizma katıyor sonunda buldum umarım sende gönlüne göre bir tane bulursun ;)

kardeş bende yaklaşık 2 ay önce 2001 astra edition aldım geröekten çok güzel araba. süspansiyonlar herkesinde dediği gibi sert ama 2 gün önce ıspartaya gittim gerçekten süper süper süper. araba yağ gibi kayıyor virajlarada deli gibi gidiyor. lpg li şehir dışı 115 ykr yaktı hayrat ettim valla.takırtı tukurtu sesine gelince 7-8 yaşında araba alacaksın tabi gelecek ona kalırsa lastik sesini almayan araba varmı memlekette hele bu yollarda. benim arabada 2 yerden geldi 1. ön cam havalandırma kapağından (sıkıştırdım geçti titreme yapıyordu). 2. sol ön tavan kaplaması varya kapnın üstündeki plastik ordan onuda çözemedim. sanki vectradan bu sesler gelmiyormu pehh. onuda kullandım o da aynı bence astra edition yada elegance al derim ama özel üretim olduğu için biraz zor bulursun editionu yinede aramaya devam et acele etme. karar senin

2000 ve daha yeni modellerde opel fabrikası çıtayı yükseltti arkadaşlar. bunu opel yetkili servisinden duymuştum.

2000 model cd lerin kalite olarak farklı olduğu söyleniyor.Gerçek payı var mı acaba?

Geri