1997 astra kapı kilit

Yunusyavuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar, abiler ilk defa forumda konu acıyorum.Yanlis yaparsam affola... 1997 model opel astra 1.6 16v araç kullaniyorum.Yeni aldık arabayı o yüzden cok bi bilgim yok.Oncelikle kumanda kilidi sormak istiyorum.Anahtarin üzerinde bi düğme var ama kapılar açılmıyor bu düğmeye bastığımda.Yani kumanda kilit sistemi var mı anlamadım ayrıca var da kumandanın pili mı yok acaba?

Vardır,
Önce anahtarı kontağa takın, kontağı açın, ve kilitleme düğmesine basılı tutarak programlamayı deneyin. Olmazsa pili değiştirin. Gene olmazsa, boardda çatlak vs. olabilir, elektronik tamir denenebilinir.

Arkadaslar, abiler ilk defa forumda konu acıyorum.Yanlis yaparsam affola... 1997 model opel astra 1.6 16v araç kullaniyorum.Yeni aldık arabayı o yüzden cok bi bilgim yok.Oncelikle kumanda kilidi sormak istiyorum.Anahtarin üzerinde bi düğme var ama kapılar açılmıyor bu düğmeye bastığımda.Yani kumanda kilit sistemi var mı anlamadım ayrıca var da kumandanın pili mı yok acaba?

orijinal anahtarın kendi üzerindeki tuş'un merkezi kilitle ilgisi yoktur. sadece anahtardaki minik lambayı yakamaya yarar.

arabada merkezi kilit var fakat yeni bir anahtar kumandaya kodlanması gerekecek anladığım kadarıyla. bir oto anahtarcısına git sana yardımcı olurlar.

anahtardaki ampul bozulmuş sanırım icini actım bugun...Peki anahtarla otomatik yani dugmesiyle kapıları acmak icin ne yapmam gerekiyor?Bilmedigimden soruyorum yani sadece anahtar mı yaptırıcam yoksa komple kilit sistemi mı takılacak? Bana maliyeti ne kadar olur?

Geri