1994 vectra a

Bugün aracımın yağını, yağ filtresini, hava filtresini değiştirdim. Bir kaç motor temizleyici ürünlerde eklediler total olarak 170 tl ücret ödedim. Ayrıyetten motorda olan titremede gitti şu an sadece müşürü değiştirmek var :)

benimki daha beter hararet sorunu olan bir motor, şehir içi 91-92 şehir dışı 83 derecede çalışıyor, opel harareti sever diyenlere inanmayın katiyen sevmez ve zarar verir. Eskişehirde gökhan ustayı öneriyorlar OPES, bugün eskişehirdeydim, teksan sanayi sitesinde özden otomotivde 10 dk da filtre değiştirip lpg ecu ayarı yaptırdım, her iki yeri de öneriyorum

yağ değişimi iyi olmuş,motor temizleyici katkı vs pek gerek yoktu aslında güle güle binin :) müşürüde kısa sürede halledersiniz umarım :)
mert kardes senn hararet cok değilmiş milletin 100lerde geziniyor :D

Benim bahsettiğim 1994 model araç için geçerli.
Hiç fark etmedim 2 kademeli fan olduğunu zannetmiyorum da pazar günü deneyeceğim eğer gerçekten öyle bir şey varsa yazarım ayrıntılı olarak.

Peki bu rolantideyken titremesi çok yapıyor ve motor da 92 derecede falan ilk durduğumda eskiden yoktu bu titreme neden yapıyor olabilir ki?
Aynı aracı kullanıyoruz.95 de fan açar birde 100 civarı fan açar.Bozuk yolda şehir içinde karınca hızı ilerlerken önce 95 de soğutmaya başlar yetmezse 100 de yeniden devreye girer ve ibre aşağı döner.

Geri