1990 model opel omega alacağım... tavsiye varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dikmenm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dikmenm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar, 1990 model opel omega almayı düşünüyorum araç 2.0 ls diye geçiyor, ne dersiniz, toplumda genel kanı girme abi şeklinde ama ben almak istiyorum,
ama aracı hiç tanımıyorum üzerinde 2000 enjeksiyonlu motor var sadece bunu biliyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum

üzerlerinde vectra a larda da kullanılan c20ne veya 20seh motoru var.parça sıkıntısı çekeceğini hiç sanmam. performans açısından da motorun durumu iyi ise tatmin eder.özellikle sıralı lpg li ise alınası bi araçtır fiyatına göre. fakat alırken yürüyen aksam kaporta kontrol ettirin iyice .. 90 model araba sonucta

ilginize teşekkür ederim,ondan vazgeçerek vectra a aldım 92 model 1.8 gl diye geçiyor, omega olmadı araba komple kazalı çıktı,bende vazgeçtim selamlar...

hayırlı olsun 92 vectralar güzeldir,ayrı bir havası var :)

teşekkürler

bi yakınımızın 2.5 motor olanı vardı bi kaç defa sürdüm inanılmaz süper bi araçtı ama sanıyorum ki 2.0 motoruda pek aşağı kalmaz :D kafana yatıyosa kimseyi dinleme derim abi ;)

bi yakınımızın 2.5 motor olanı vardı bi kaç defa sürdüm inanılmaz süper bi araçtı ama sanıyorum ki 2.0 motoruda pek aşağı kalmaz :D kafana yatıyosa kimseyi dinleme derim abi ;)

omegadan vaz geçip vectra almışşş :D

aracınız hayırlı olsunn

sonradan okudum orayı :D hayırlı olsun ;)

Geri