Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ocak 2013'te takılan akü bitti. bu normal midir?(marka: mutlu akü) hala garantisi devam ediyor garantiye yollamalı mıyım? ve tabi ki akü tavsiyesi istiyorum...
araç tamamen orjinalmi? aracı kullanım sıklığınız nedir?
garantiye götürün tabikide bazen yenisini veriyorlar hemen. ben 14 ay gibi bir sürede varta aküyü garantiyede sokmadıkları için satıcıyla kavga etmiştim sonra gidip 72 lik mutlu aldım...
aracın akü bakımı yaptınız mı araç yatıyorsa en azından ayda bir eve alıp şarjını yapmak gerek sulu aküyse artı kutbunun oradaki bölmede su seviyesi azalır onu saf suyla tamamlamak gerek
aracın akü bakımı yaptınız mı araç yatıyorsa en azından ayda bir eve alıp şarjını yapmak gerek sulu aküyse artı kutbunun oradaki bölmede su seviyesi azalır onu saf suyla tamamlamak gerek
üzerinde + şeklinde olan yuvarlak kapaklar varsa içinde asit safsu vardır ben tornavdasını bulamadım o yüzden 1 tl ile açarım 60 amper yada 72 amper olması örneğin saatte 1amper çeken ampülü 60 amperlik aküye bağladınız akünün bu ampülü 60 saat çalıştırması gerekir benim bildiğim bu şekilde arkadaşın 2011 astra h de 45 amper vardı orjinal ebat olarak uyduktan sonra 72 bile takılabilir fakat şarj dinamosunu yoracağı söylenir ne derece doğru bilmiyorum
Bende bugün navigasyonu açtım.(konum bulmuyor bir türlü) Sonra aracı yıkadım kuruladım. Arabayı çalıştırayım dedim. Güvenli moda alındı dedi. Nedir bu güvenli mod.
mutlu akünün servisine gittim aküyü incelediler. deliklerden birinde sıkıntı varmış daha 6 ay garantisi olduğundan garantiden tamire yolladılar. ordaki usta sıfır akü verdi ve %90 ihtimalle sıfırı ile değiştirirler.