17.500 liraya 2008 X5!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hırsızlar yenı yontemı herhalde caldıkları aracları ınternet ustunden satıyolar vay anasını

kullanıcının diger ilanlarına baktımda hiç başka yok ilanı adamlar her ilanı degişik cafeden falan isimden acıyolar kesin:D

arabayı çalmış sahibinden fidye istiyor arkadaşlar...

Adamlara bak ne cesaret böyle bir işe kalkışıolar aslında ben nakit 20 veriyorum arabayı su adrese getir diyeceksin bu araba böyle satılıyorsa demekki anahatarıda yok düzkontakla calıstırcak herhalde alan kişi.

:confused::confused::confused::confused:

millet araç satıldı dio

dalga geçmek istemişler heralde

Benimde başıma öyle bişi geldi...Araba almadan önce sahibinden de geziniyorum..Grande Punto...Son model, full donanım, 5.000 km de, 15.000 TL...Başka birşey var bu işte dedim...Sırf meraktan aradım adamı...

''Ya kardeşim, sabahtan beri kaçıncı arayan bu'' diyor...Adam arabayı daha yeni almış, arkadaşları da şaka olsun diye fotoğrafını çekip nete vermişler..Adam da netten anlamadığı için silememiş ilanı...Akşama kadar arayan bi sürü insanla uğraşıyormuş..:D

Bu da belki o tip bir ilandır...Yada yolunacak kaz arayan birinin ilanı..:D

Benimde başıma öyle bişi geldi...Araba almadan önce sahibinden de geziniyorum..Grande Punto...Son model, full donanım, 5.000 km de, 15.000 TL...Başka birşey var bu işte dedim...Sırf meraktan aradım adamı...

''Ya kardeşim, sabahtan beri kaçıncı arayan bu'' diyor...Adam arabayı daha yeni almış, arkadaşları da şaka olsun diye fotoğrafını çekip nete vermişler..Adam da netten anlamadığı için silememiş ilanı...Akşama kadar arayan bi sürü insanla uğraşıyormuş..:D

Bu da belki o tip bir ilandır...Yada yolunacak kaz arayan birinin ilanı..:D

:kop::kop::kop:

Güzel şaka. Ama biraz tehlikeli...

Geri