Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamlara bak ne cesaret böyle bir işe kalkışıolar aslında ben nakit 20 veriyorum arabayı su adrese getir diyeceksin bu araba böyle satılıyorsa demekki anahatarıda yok düzkontakla calıstırcak herhalde alan kişi.
Benimde başıma öyle bişi geldi...Araba almadan önce sahibinden de geziniyorum..Grande Punto...Son model, full donanım, 5.000 km de, 15.000 TL...Başka birşey var bu işte dedim...Sırf meraktan aradım adamı...
''Ya kardeşim, sabahtan beri kaçıncı arayan bu'' diyor...Adam arabayı daha yeni almış, arkadaşları da şaka olsun diye fotoğrafını çekip nete vermişler..Adam da netten anlamadığı için silememiş ilanı...Akşama kadar arayan bi sürü insanla uğraşıyormuş..
Bu da belki o tip bir ilandır...Yada yolunacak kaz arayan birinin ilanı..
Benimde başıma öyle bişi geldi...Araba almadan önce sahibinden de geziniyorum..Grande Punto...Son model, full donanım, 5.000 km de, 15.000 TL...Başka birşey var bu işte dedim...Sırf meraktan aradım adamı...
''Ya kardeşim, sabahtan beri kaçıncı arayan bu'' diyor...Adam arabayı daha yeni almış, arkadaşları da şaka olsun diye fotoğrafını çekip nete vermişler..Adam da netten anlamadığı için silememiş ilanı...Akşama kadar arayan bi sürü insanla uğraşıyormuş..
Bu da belki o tip bir ilandır...Yada yolunacak kaz arayan birinin ilanı..