150 zat düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakan
honda ps150i var ona bak bir. sitesinde fiyatı yazmıyor ama bir sor sen bi bayiye.

ok valla bakdıkça dehşet motorlar var scooter falan ama dehşet yani değme racinglere taş çıkarır bir motor gördüm nexus 500 deli bir şey scooter ama dersin racing scooter 500cc şahane ama beni aşar :D

neyse ben uçmıyım bakınmaya devam :D

motor hakkında bilgisi olan birileri bulmuşken bende bişey soruyum.
bisan roadstar 250 hakkında ? bisan nasıl bir marka,kalitelimi ve yakıt tüketimi nasıldır ?
teknik verisinde 100 km de 2,4 altında yakar diyor ?

v motor chopper dimi o onla ledow keeway super shadow aynı motorlar gn250 kopyaları güzel çinliler içinde en az sıkıntılı verimli olan motorlar onlar sonuçda v motor vibrasyon yapmaz paralel silindir ama daha iyi bilenler vardır..

alıcaksan chopper v motordan şaşma ama ne alırsan al bence yani..

13076719_1693595_uksl670.jpg

efet v motor var ama ben motorsiklet hakkında hiçbirşey bilmiyorum:S iki tekerdeki tek deneyimim bisiklet :D

bineceksin üzerine allah ne verdiyse basacaksın... rüzgar saçlarını alıp bir oraya bir buraya savuracak... ağaçların yanında geçerken yüzüne soğuk hava vuraracak ağustos sıcağında... bundan zevklisi var mı yaaaa? :D

o zaman scooterdan başlamanı tavsiye ederim kısa bir sürede olsa 6 ay 1 sene bin bir motor denge olayını kavra derim benim görüşüm benim bile motor ehliyetim var motor tecrübemde az olsada var 9 yıldır binmiyorum diye tırsıyorum açıkcası binermisin binersin 600cc liğede binersin ama bence biraz hamlığını o trafikdeki acemiliğini üstünden atmak için scooter biçilmiş kafdan.. düşsen vursan parçalasan bile parçaları ucuz. koymaz yani.

çin ve turevlerınden uzak durun. ben çektim siz çekmeyin. tabii motora bınmek ıstıyorsanız. yoksa o size biniyor. gerçi sağolsun çinliler bana motorun herşeyini öğrettiler. o olmasaydı herhangi bir italyanım japonum olsaydı, servisten servise giderdim. eline anahtar almamış motorcu mu olur

arkadaşım doğru dersinde 2-3 e de ne bulucazki japon dedinmi italyan dedinmi iyi bir şeyi 5 den başlıyor bu çinliler içinde de sorunsuz iyisi vardır diye düşünüyorum onun araştırmasını yapıyorum

toprakozz sana ozel mesaj gonderdım ama mesaj kutun dolu. msn adrsesimi yollamıştım. ama gonderemedım. her konuda yardımcı olmaya hazırım.

Geri