150 zat düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ekonomi diyorum sen 500-600 cc diyorsun :D zaten öyle bir şey düşünsem direk rr alırım olayı bitiririm düşünmem bile :D ama ben keyif için diyorum yazın benzin yükünü üstümden atsın git gellerde gezmelerde bakkal çakkal arabanın benzin yükünü azaltsın yeterli benim için :D neyse ben joyride a bakıyım :D gerçi şu gts leri deli güzel ama 5 den aşağı yok :D

ben ekonomi diyorum sen 500-600 cc diyorsun :D zaten öyle bir şey düşünsem direk rr alırım olayı bitiririm düşünmem bile :D ama ben keyif için diyorum yazın benzin yükünü üstümden atsın git gellerde gezmelerde bakkal çakkal arabanın benzin yükünü azaltsın yeterli benim için :D neyse ben joyride a bakıyım :D gerçi şu gts leri deli güzel ama 5 den aşağı yok :D

yamaha fazer 600 cc
4 litre cıvarında yakıyor adam gıbı kullanırsan.

2 silindirli alırsan fazla yakmaz ki...

yok ben yukarıdaki yorum için demiştim...
4 silindirse ve 4 lt çokiyi bir yakıt yani...
fiyat?

yok ben yukarıdaki yorum için demiştim...
4 silindirse ve 4 lt çokiyi bir yakıt yani...
fiyat?
bilmiyorumki. beldeyama nın sitesinde var. bir arkadaşım da var çok yakın arkadaşım. ilk motoru olarak aldı. 600 cc 98 bg. uçak maşallah. iki kişi 230 goruyoruz. tek kişi 249

0-100 3.9sn

herturlu ferro yu lambo yu porsche u tokatladık.. :)

hehe. :) iyi gidiyormus gerçekten.
ben cdx ile rolling yaptığımda 2. vites sonunda geçmişti beni :D ben vites kolunu ileriye çekene kadar o 3. vitesi yarılamıştı :D

ben fazer da vıtes atarken debrıyaja hıc basmıyorum .. direk alıyor.

direk alıyor mu.? debriyaj ne işe yarıyor :D ama güzelmiş... :D

fazer 600 lük makina ben o makinayı biliyorum kendi siteleride var fazer türkiye ordada en büyük dertleri hepsinin ortak derdi fazerın çok fazla yakması gülü seven dikenine katlanır diyorlar şehir içi ortalama ben o motorun 210-240 bin civarı yakdığını okumuşdum fazercıların sitesinde

neyse ben scooter arayışıma devam ediyim :D beni ilgilendimrez fazer mazer :D uğraşamam büyük motorun derdide büyük olur :D

Geri