150 zat düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakan bizde 250cc vardı mondial. valla ne diyim yoldayken vites basamağı yerinden çıktı :D yaklaşık 5 km son viteste gelmek zorunda kaldık. düşün artık işciliği... :D
ilk öğrenmek için güzel bir motor ki zaten bizde öyle yaptık.
sana tavsiyem eger motor kullanmayı biliyorsan daha kaliteli bir motor alman. biz honda cbx e terfi ettik mesela 4 silindir :D

o zaman bende sym ye bakıyım bu gts modelini beyendim ama çok pahalı 5 milyar vermem ben scooteera italyanlarda bulaşma diyor arkadaşlar bir kere arzıa yapdımı tamiri falan parçası yokmuş çokda oahalıymış :D ben en iyisi bakınıyım biraz daha bu dorado nasıl :D odamı tırt 2.500 e buldum satan birini :D

motor sürmeyi biliyorum ehliyetimde var ama o kadar prof değilim uzun zaman olsu binmeyeli aslıdna aklımdan geçmiyor değil bir honda yamaha gs 500 falan sonra tırsıyorum süremem falan diyorum :D :D

yok yaa sürersin ama bizimki bayaaa bi yakıyor. tasaruf kesinlikle yapılamaz bir araç ama amaç zevk almak olunca... motor ayrı bir sevdadır... benim tavsiyem japondan şaşma...

abi al bi tane sym joyride. beni dinle.

bana ekonomi lazım birde yazın güzel olur motor sıcakda falan püfür püfür :D

yorulmakda istemiyorum düz vites yoruyor bana rahat motor lazım bagajı falan olsun migrosa gidip geliyim iki üç torbayı atıyım bagaja balığa gidiyim olta edavatı atıyım bagaja :D ucuz olsun kelepir olsun :D az yaksın ok kaçsın :D:D

biz cdx'i 3500 liraya aldık. emliyetten gelme araçlar. yunusların kullandıkları motorlardan :D biz ucuza aldık. motoru tek tek kendimiz açıp temizledik. tabi ustalarında yardımı oldu sağolsun polis abilerimizinde (yunuslar). dediğim gibi japondan şaşma derim ben...

bana ekonomi lazım birde yazın güzel olur motor sıcakda falan püfür püfür :D

yorulmakda istemiyorum düz vites yoruyor bana rahat motor lazım bagajı falan olsun migrosa gidip geliyim iki üç torbayı atıyım bagaja balığa gidiyim olta edavatı atıyım bagaja :D ucuz olsun kelepir olsun :D az yaksın ok kaçsın :D:D
valla bende oyle dedım. bakkala çakkala balığa, kumsala falan gıderım dedim. polonezkoy , riva yakın yerler bıze ben beykozdayım. ama o iş oyle olmadı...

valla bende oyle dedım. bakkala çakkala balığa, kumsala falan gıderım dedim. polonezkoy , riva yakın yerler bıze ben beykozdayım. ama o iş oyle olmadı...

:D:Dsende bizdensin yani...:kop::kop::kop:

bende zamanında vardı balığa bakkala çakkala gidiyordum arabayla gitmeye acayip üşeniyordum motor çok pratik geliyordu yamaha bws em vardı 9 sene önce acayipde hor kullanıyordum her yeri kırık dökükdü çizik içindeydi :D girmediğim yol kalmamışdı toprak yol tepe asfalt :D maşallah tek gün yolda bırakmadı hiç arzıa sorunda çıkartmıyordu çevir kontağı bas git benzin zaten yakıyormu yakmıyormu belli değildi :D:D sonra kapıdan çaldılar :D o gün bu gün gidiş o gidiş :D şimdi bws e binemem o zaman yaş küçükdü ufak tefekdi şimdi maşallah göbek möbek aldı başını gitti :D artık büyük bir şey lazım :D

bencen 500-600 cc gibi bişeyler düşün...

Geri