15 yaş üstü araçlar tarihe mi karışacak?

coldekiadam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, başbakan gene açıklama yapmış, 15 yaş üstü araçları trafikten kaldırmak için tüm çalışmaları hızlandırıyoruz filan diye.

ne dersiniz bu iş öyle kolay kolay yasalaşır mı? Vergi yoluyla ortadan kaldıracak bu arada,

Avrupa gibi yapacaklar sanırım.

Garibanın parası olsa sıfır arabaya biner. Bence bunlar kulaktan dolma sözler kesinlikle uygulanamaz.

Bu iş başımıza bela olur gibi :) 2004 model sapasağlam aracımıza binmeye korkarım değeri düşecek diye. Acaba nasıl bir işleyiş olur? Zararımız olur mu? Fiyatlar düşer mi? Önemli konular bunlar.

Örneğin, bana gelip 97 model aracım için yıllık 3 bin vergi vereceksin dese, hiç hoş olmaz sanırım : )

vay be o kadar zenginlemişmiyizki:mad:

bizim calibrayı da yalan edecekler :) bana sıfır arac verse vermem calibramı ,vergiden itelemezse iyi

Abi zaten paramız olsa gider genç araçlara binerdik, sıfır araba alırken yüksek hacimli motor alamıyosun vergisi yüksek, e yasa gelecek yaşı büyük vergiden tasarruf edip bizi tatmin edecek araçlara binelim desek ona da müsade etmeyecekler, kübaya gidiyorum ben ya, olmadı jamaika :D

Geri