140 üzeri direksiyonda 170 üzeri araçta titreme başlıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balans direksiyonu, rot arabayı titretir benim bildiğim.

Balans ayarı bozuksa lastikler titrer. Rot ayarı bozuksa araba gezer.

195/60/15 ise sana lastikciye gidince direk michlin energy verir sakın kanak piyasada çok oldugu için onu satmaya çalışırlar
o ebatta ben bridgestone potenza g3 kullanıyorum çok memnunum
şimdi potenza adrenalin çıkmıs onuda tavsiye ediyorlar

arkadaşlar toyo nasıl bende yazın değişcem lastikleri

Tesekkürler lastikciye gittim. Bugün %4 zam geldiğini söyledi. sadece lassa varmış fiyat ver dedim Lassa için 550 ytl fiyat çıkardı
kontrol etti dişlerin iyi oldugunu söyledi.
Lastiği söktürdüm usta banada gösterdi patlamasına az kalmış.
Biraz sert bi darbe alsa gidermiş muhtemelen
Yeni lastik alana kadar içten yama yaptırdım. Yama nereye kadar güvenli olur bilmiyorum ama bana en azından zaman kazandırmış oldu.

Son düzenleme:
Tesekkürler lastikciye gittim. Bugün %4 zam geldiğini söyledi. sadece lassa varmış fiyat ver dedim Lassa için 550 ytl fiyat çıkardı
kontrol etti dişlerin iyi oldugunu söyledi.
Lastiği söktürdüm usta banada gösterdi patlamasına az kalmış.
Biraz sert bi darbe alsa gidermiş muhtemelen
Yeni lastik alana kadar içten yama yaptırdım. Yama nereye kadar güvenli olur bilmiyorum ama bana en azından zaman kazandırmış oldu.

İşini şansa bırakmamalısın.
:confused:

4 tane lassa al tak Türkiye yollarına uyumlu. Başka lastik takma fındıklama yapar.

Balans ayarı bozuktur janttın iç kısmında çamur felan varsa temizleyin ...yani az bir çamur parçası lastiğin balansını bozuyor belki kurşunları düşmüştür jantın...rot ayarıda yaptırın king pim kamber kaster vs açıları kontrol ettirin yani...ayrıca balon tekerleği en kısa sürede değiştirin her an gümleme şansı var..saygılar...

çift değiştir.
öndekileri arkaya al.
motor yüklenen lastiklerini sıfırla aynı desen bulursan süper.

selamlar

Geri