avcı87' Alıntı:benden size kardeş tavsiyesi; alacağınız hediyelerin bi anlamı olsun. mesela mini etek giymesini istemiyosunuz, gidin bi pantolon alın![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avcı87' Alıntı:benden size kardeş tavsiyesi; alacağınız hediyelerin bi anlamı olsun. mesela mini etek giymesini istemiyosunuz, gidin bi pantolon alın![]()
nuribastra' Alıntı:arkadaşlar ben bu sorunu yaşamamak için 15 şubatta çıkmaya başlıcam yeni kız arkadaş adayımlao yüsden sorun teşkil etmio ama gelin görünki kız mart doumlu yani illla biyerimise kaçıcak kaçış yok
![]()
Armada' Alıntı:ufak şık bir gümüş kolye tercihimdir.
realprens' Alıntı:Kız arkadaşın mı war ,derdin war![]()
policeman' Alıntı:kardeşim niye böyle düşünüyorsun eralp kardeşim ciddi düşünüyor allah tamamına erdirir inşallah. eğer sende ciddi biri için hediye düşünüyorsan çok görme bu fikrimi. hem sonunda sana bunlar yol, su, elektrik olarak geri dönecektirayrıca tek taş yüzük dediysem o kadar da abartmayın çok ta fiyakalı bişey olmayacak tabiki ortalama 80 ytl yi geçmez benim söylediğim tek taş yüzük gidip pırlanta tek taş yüzük hediye edecek değiliz be abicim
sonuç itibari ile şöyle bişeye benzesin diyerek alacağınız hediye de 20 - 30 ytl değerinden aşağı olacağını düşünmüyorum o yüzden ciddi ilişkiniz varsa biraz bütçeyi zorlayın derim ben.
seninki gerçekten güzel bir yaklaşım:good: ama malesef ki artık kadınların önemli bir çoğunluğu bu özelliğini yitirmiş durumdablack_girl' Alıntı:arkadaşlar boşverin gülleri kalıcı bişeyler alın sevgilinize bu ne bir parfüm giysi nede çiçek olsun. bayanlar sıkıldı artık çiçeklerden bilmem anlatabiliyomuyumsizlere yardımım olur diye söyluyorum mesela arabası varsa fitre alın
yoksa evinde kullanabilecegi süs eşyaları alabilirsiniz her baktıgındada sizi hatırlar
mecburen veya bir cep telefonu
ama hediye önemli degil ona önemli oldugunu deger verdiginizi hissettirin yeterli bence
![]()