14 db 790

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşim gereği izmir,balıkesir,kütahya,bolu ve ankara arasında sürekli yolculuk yapıyorum. Bolunun şehir içi dediğiniz bölümlerindeki çukurlardan ve yol çalışmalardan nefret ediyorum :sopa:
Maşallah köstebek yuvası gibi Bolu nun sokakları ve caddeleri...
Alt yapı çalışmaları devam ediyor(çok geç kalınmış yıl 2012 ) ama kazılan yerlerin tekrardan tamiri çok geç yapılıyor. Seçimlere doğru o yollar olması gerektiği gibi düzeltilir inşallah ;)

o yolu o hale getiren belediyenin hiç mi suçu yok ?

o yolu o hale getiren belediyenin hiç mi suçu yok ?

yok abi yok belediye tamamen suçsuz tek suç benim acele işimin olması.. 2 haftadır o yol o şekilde, en işlek caddelerden birisi, trafiğin gece gündüz durmadığı bi cadde...

Birde herkesin bi önyargısı varya, hızlı gidene her zaman serseridir, baba parası yer, yakıtını kendisi doldurmaz, arabaya kendisi bakım yaptırmaz, arabada babasınındır onun havasını atıyodur.. Düşüncesiz zibidi gözüyle bakılıyor. Aracın yarısından fazlasını kredi ile aldık ve kredileri ben ödüyorum, gazını benzinini ben koyuyorum, bakımlarını arızalarını ben yaptırıyorum. Yaz kış ayrı lastikleri ben alıp takıyorum değiştiriyorum. Arabaya, trafige saygı gösteriyorum. Ehliyeti aldığım günden beri(2007) 150.000km nin üzerinde yol yaptım şehir içi şehirler arası... ama bu olay bütün bunları sildi attı... Üzülüyorum..

Şimdi Ömer abi beni herkese anlatacak, serserinin biri arabaya taş attı bozuk yolda mahfetti aracı, kendi verse arabanın parasını böyle yapmazdı diye der, diyorda o akşam banada söyledi.. Kendine göre haklı. Ama tek taraflı düşünmemek, ön yargılarımızı yenmek lazım. Kimse kimsenin iç dünyasını bilemez, bi sorunumu var bi derdimi var bilmez bilmek zorunda da değil. Ama temkinli davranmak ön yargılardan kurtulmak gerek. Söylemek istediğim çok şey var ama uzatmanın da bi anlamı yok.

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım...

Herkese hayırlı geceler, yakıtınız bol olsun...

birbirinizi nasıl buldunuz :) enteresan olmuş ... neyse mustafa zaten hatasını anlamış ve özür dilemiş. herkez bazen özel sebeplerinden dolayı farklı durumlara düşebiliyor. o yüzden konuyu dallandırp budaklandırmaya gerek yok. mustafa delikanlı olarak özür dilemiş ,ömer abiside affeder sanırım. sonuç olarak hepimiz opelimnet ailesiyiz. ve bu tarz durumlar hepimizin başına gelebilir. mustafa sende vectra gt var diye yollarda sürat yapmamaya dikkatet derim. bak her an yakalanabilirsin :)

ethem abi sorma ya tesadüfün bu kadarı. kaç zamandır boludan birileri ile tanışmak istiyordum, bi ara ömer abinin profili dikkatimi çekti ama bi türlü fırsatım olmamıştı tanışmak için. daha iyi şekillerde tanışmak isterdim kendisi ile böyle değil. ömer abininde iyi öğretmen olduğu haberlerini almadımda değil :D

herkez bu durumlara düşebilir...mustafa yada ömer beyin yerinde hepimiz olabiliriz...ve belkide farketmeden oluyoruzda önemli olan yaptığımız durumların farkına varabilmek...ve mustafa ciddi bir sebebi olduğunu söyleyerek hatasını kabul edip özür dilemiş...ömer abide bu hatayı affeder heralde...;)ilerde çok iy bir abi kardeş ikilisi olmanız dileğiyle...:)

Aynen Bolu'nun yollarına 3 ay dayanabildim. Aracın her yerinden ses geliyor :s

* alaattin ne adamsin ya bi git işine

* Başkan sen anca çocukları kandırırsın, bırak git artık demir alma vakti geldi bu limandan.. Daha fazla kulakların çınlamasın. Bu eğdiğim 3. cant :))

Başkanın yorumu kısmen komik ama bu yorumlar da fena değil :).

bu nasıl bir özür dilemek özrün kabahatinden beter önüme çocuk çıksa durmazdım nasıl bir yorumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri