14 db 790

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pişti olmuşunuz:D geçmiş olsun her iki tarafada...

forum üyesi olmakta güzelmiş yahu. dışarıda br opel sürücüsüne kızarsam burda bulabilriim demekki. :)
sakaryalı çok varmıdır acaba forumda?

bu nasıl bir özür dilemek özrün kabahatinden beter önüme çocuk çıksa durmazdım nasıl bir yorumdur

ne olmasını bekliyordun? kimin ne durumda olduğunu bilmeden böyle birşey söylemeye hakın yok. bu kadar büyütülecek bir olayda değil. kaçmadım adımı soyadımı numaramı verdim. bi kaç taş izi yüzünden kimse beni bu kadar alcak konuma düşürmeye hakkı yok. ömer bey sinirindn konuyu açmış bende cevabımı verdim, kendisi ile de görüştük. kimseya başka laf düşmez. adminlerden ricam konunun kilitlenmesi yada silinmesi. trafikte olan her hatayı buraya yazacaksak iş var. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ! :mad:

ne olmasını bekliyordun? kimin ne durumda olduğunu bilmeden böyle birşey söylemeye hakın yok. bu kadar büyütülecek bir olayda değil. kaçmadım adımı soyadımı numaramı verdim. bi kaç taş izi yüzünden kimse beni bu kadar alcak konuma düşürmeye hakkı yok. ömer bey sinirindn konuyu açmış bende cevabımı verdim, kendisi ile de görüştük. kimseya başka laf düşmez. adminlerden ricam konunun kilitlenmesi yada silinmesi. trafikte olan her hatayı buraya yazacaksak iş var. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ! :mad:

başkasına laf düşmeyecekse konuyu buraya açmayın açanlada gidip direk muhatap olursun ben sana yolda gazlamışsın onu yapmışsın milleti sıkıştırmışsın demiyorum özür yazında diyorsunki önüme çocuk çıksa umrumda olmaz ne yazdığının farkındamısın sen hala daha saçma sapan konuşuyorsun

Sana cvp vrme geregi duymuyorum. Bir yoneticı knuyu kapatsn yoksa bırilerı ceza alıcak.

Bakınız forum kuralları madde 4 ve madde 19

savaş abiyi konuya el atması için bekliyoruz...

her piskolojisi bozuk olan yada bir mazereti olan kişi senin gibi araç kullansaydı, herkes ailesinden 3-5 kişiyi trafik kazasında kaybederdi, yada ailesinden 3-5 kişi trafik suçundan içerde olurdu, relax biraz

* bu nasıl bir özür dilemek özrün kabahatinden beter önüme çocuk çıksa durmazdım nasıl bir yorumdur (gkny'dan alıntı)

* Büyük yanlış yaptım o anda sokaktan önüme çıkan bir çocukta olabilirdi ve kesinlikle duramazdım. Ben yaptığım hatanın farkındayım. (BlueLive'den alıntı)

Tek bir harf cümlenin manasını nasıl da değiştiriyor değil mi?

* yok abi yok belediye tamamen suçsuz tek suç benim acele işimin olması.. 2 haftadır o yol o şekilde, en işlek caddelerden birisi, trafiğin gece gündüz durmadığı bi cadde...

Konuyu fazla uzatmak yeni üzücü konuların ortaya çıkmasına neden olabilecek gibi. Yanlış anlaşılan yeri yukarıda belirtttim. Arkadaşımız da zaten yaptığı hatanın farkında. O nedenle konuyu kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri