13 inç jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftsncr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün arabayı rot balansa cıkardım. benim jantlar baya bi eskimiş. adam dogrultmaya calıştı ama olmadı. 13 inc jant verelim dedi. tanesi 110 ytl. hiç bilgim yok benim jant konusun da. 14 inc rampa da arabayı zorlar dedi. bu arada arabam corsa 1.2
sizce fiyat nasıl ve bilgi verebilir misiniz acaba ne yaparsam iyi olur?
şimdiden tesekkürler

fiyat gayet makul gibi görünüo ama markasıda önemli vereceği jantın

bence pahali kardes, 14 inc jantlarin fiyatlari 90-100 ytl arasi, ayrica bu jantlarda 2.el bulabilmende cok kolay o sebeple sadece janta 440 ytl vermemeni oneririm...

abi 440 lira pahalı gibi sanki.. çelik jant heralde ama çelik bile olsa 13 jant güzel durmuo zaten... senin arabanın orjinalinde daha büyük jant varsa yani aynı motora fabrika orjinal 15 falan taktıysa sende ağır olmayan bi 15 falan takabilirsin tabi buda masraf demek... bence forumda araştır vaktin varsa... mesela ben şimdi jant lastik olayına gircek olsaydım benim aracın üstündeki 13 inç essentia saç jantları çok makul bi fiyata satabilirdim sana üstündeki lastikler ve bagajdaki sıfır lastikle beraber tabi bijonlar uyuyosa, bu şekilde çıkma bi 13 bulup tak gitsin gittiği yere kadar:D

abi 440 lira pahalı gibi sanki.. çelik jant heralde ama çelik bile olsa 13 jant güzel durmuo zaten... senin arabanın orjinalinde daha büyük jant varsa yani aynı motora fabrika orjinal 15 falan taktıysa sende ağır olmayan bi 15 falan takabilirsin tabi buda masraf demek... bence forumda araştır vaktin varsa... mesela ben şimdi jant lastik olayına gircek olsaydım benim aracın üstündeki 13 inç essentia saç jantları çok makul bi fiyata satabilirdim sana üstündeki lastikler ve bagajdaki sıfır lastikle beraber tabi bijonlar uyuyosa, bu şekilde çıkma bi 13 bulup tak gitsin gittiği yere kadar:D

walla ben de öyle düşünüyorum ama bulabilirmiyim bilmiyorum. 14 ya da 15 inc düz yolda birsey olmaz ama rampada baya bi zorlar dedi lastikci. jantlar gitmiş baya yaa 90000 km oldu arac. formda arastırayım bakalım bulabilirsem bi de cıkma olanlarda sorun yasarsak hiçbir işe yaramaz neyse bakalım bi...

14 olur zorlamaz cıkma bulursun pahalı satıyorlar 13 ü

senın yerınde olsam , sac jant takarim. maliyeti de 50-100 ü aşmaz. 14 inch sac jant takar guzel bi kapak uydururum. olur biter.

millet 14.lerini satip 15-16 janta cikiyor, sen cikma 14 cok rahat bulursun hemde lastikleriyle birlikte, 300-350 arasi en fazla verecegin para, sahibinden.com.da vasita bolumune gir, ordan modifiye ve aksesuar bolumune, ordan da jantlari isaretle, mutlak sekilde karsina bi 14 cikar, bence 14 senin araban icin ideal olur, ben 1.0 motor corsamda (eski arabamda) 14 jant ve 18*65*14 lastik kullandim, en ufak bir sikinti yasamadim, sana bol sans, bulduklarini bizimlede paylasirsan su olur veya su olmaz diyede yorum yapabiliriz sana fiyatlar acisindan..

senın yerınde olsam , sac jant takarim. maliyeti de 50-100 ü aşmaz. 14 inch sac jant takar guzel bi kapak uydururum. olur biter.

aslında olur sizin dediğiniz bu arabaya 1-2 yıl ancak binecem. simdiki lastiklerimi 2yıl daha gider dedi lastikçi. yani 25000 km falan yani. bu yüzden sac jant almak mantıklı. maliyeti sizin dediginiz gibiyse düsününürüm tesekkurler yardımlarınız için

millet 14.lerini satip 15-16 janta cikiyor, sen cikma 14 cok rahat bulursun hemde lastikleriyle birlikte, 300-350 arasi en fazla verecegin para, sahibinden.com.da vasita bolumune gir, ordan modifiye ve aksesuar bolumune, ordan da jantlari isaretle, mutlak sekilde karsina bi 14 cikar, bence 14 senin araban icin ideal olur, ben 1.0 motor corsamda (eski arabamda) 14 jant ve 18*65*14 lastik kullandim, en ufak bir sikinti yasamadim, sana bol sans, bulduklarini bizimlede paylasirsan su olur veya su olmaz diyede yorum yapabiliriz sana fiyatlar acisindan..

tamam arkadasım bir bakayım sahibinden.com'a bulursam mutlaka paylaşır fikirlerinizi alırım

Geri