100 milyarlık Jaguar'ını LPG'ye dönüştürdü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M@honi' Alıntı:
hocam yapma Allah aşkına ben LPG ye karşıyım ama aracına LPG taktıranlara en küçük bi kötü lafım olmadı sonuçta tercih ve keyf meselesi

üstadım sana yada benzinli araç kullananlara karşı söylenmiş bir laf değil o yüzden üzerinize alınmayınız...Elbetteki herkesin kendi tercihidir...Benim şahsi fikrim ve bu şekilde konuşmaya da özgür olduğumu düşünüyorum hatta yanlış anlayanlar içinde özür dilerim kusuruma bakmayın....

Şahsen bence performans olarak bi problem yoksa ve arabamada mekanik olarak bi zarar wermiyosa sonuna kadar taktırmanın arkasındayım kimse şimdi önyargılı olmasın :) biz 40 kişiyiz birbirimizi bilir kişiyiz :)

walla bu tip şeyler sadece türkiyede olur, nede olsa dünya nın en pahallı yakıtını kullanıyoruz...

arkadaşlar 1.6 motorda karşıyım lpg ye adam 10 yılda amorti ediyo bu adam belki 5 ayda amorti eder utanmasalar 1.2 motora bile lpg takacaklar

bu araba 100 milyar değil ki yaw,daha geçen sene gazetede dizel 0 nı 40 bin euroya veriyolardı benzinlisi de daha pahalı olcak değil ya adam sallamış paso yok 3 milyar vermişte montaj için komple yalan en iyi sistem 2200 ytl zaten.Adam kendi reklamını yapmış belli.

Eray-FB' Alıntı:
abi bence lpg yapılır eskisi gibi kötü sonuçlar wermiyo benzin gibi aynı sonucu weriyo utanılcak bi durumda yok sonuçta aynı performansı aldıktan sonra niye daha fazla para veriyoruzki ?? hatta hatta fabrika çıkışı opsiyonel ile olucak görürsünüz
:good:

faithless1905' Alıntı:
boş ver kardeşim bak senin en azından bir siten var bir ailen var o araba sende olsaydı buralarda bulamazdık seni...
dimi yaa boşwer jaguarı OPEL4 EVER;)

bence adam çok salakca bi iş yapmış kapasiten yetmiyorsa binme böle bi arabaya ....

Geri