1. vites sorunu..Vectra

1. vitese takınca orda sıkışmış gibi di mi . dokununca kendi atıyo. bendede var öyle bi problem.

TC tuşuna basarak kalkmayı dene ordan kaynaklanın bir sıkıntı da olabilir

1. vitese takınca orda sıkışmış gibi di mi . dokununca kendi atıyo. bendede var öyle bi problem.

Merhaba Hakan, evet tam dedigin gibi birsey benim sorunum da,,sanki vites yerine tam oturmamis gibi,,,araba emanete duruyo 1.viteste,,,sen bulabildin mi nerden oldugunu?????,,,,,,,,,,,,

:confused: Arakadaslar arabasinda daha once boyle bir sorunla karsilasan oldumu?????????????:confused: :confused:

TC tuşuna basarak kalkmayı dene ordan kaynaklanın bir sıkıntı da olabilir

Efkun arakadas iyide benim aracta TC tusu yokki:( :(
2002 model araba aliyoruz TC si yok bende anlamadim yoksa varda ben mi bilmiyorum?????,,,on konsolda oyle bir tus yok ama gostergenin altindaki lambalara dikkatlice bakinca TC lambasi yeri var...:confused:

Arkadaslar yoksa TC sonradan eklenebilen bir ozellik mi?????????????

Arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum sizce sorun nedirr???? 1.vites dislisinden mi yoksa baska birsey mi....aslinda cogu arabada olan bir sorun gibi...daha once bu sorunu yasayan arkadaslardan fikirlerini bekliyorum,tesekkurler

aracın kaç km de ve genelde dur-kalk çokça yapıyormusun? benim görüşüm daha önce de söylediğim gibi dişli sorunu.

aracın kaç km de ve genelde dur-kalk çokça yapıyormusun? benim görüşüm daha önce de söylediğim gibi dişli sorunu.

Bacadir arkadasim,,,arac 125000km de,,,,,,bulundugum yerde asiri tirafik yok sakin bir yer ama belki arabanin onceki sahibi asiri tirafikte uzun sure kullanmis olabilir......disli sorunu diyosunuz,,,acaba fiyat hakkinda hic bilginiz varmi cok pahaliya patlarmi,,,,,boyle kullansam sorun dahada buyurmu??????cok tesekkurler

valla fiyat hakkında bir bilgim yok. ve tahminimce dişli. sonucta bir usta tam olarak görse daha iyi olur genede. böyle kullansan sorusuna gelince gittigi yere kadar bin araca tabi sorun dişliyse... en fazla olacagı dişli görevini yapamaz hale gelir :D

inanin hic zevgi olmuyur boyle surmenin,,,,yakinda Turkiyeye gelicem orada gostermeyi dusunuyorumm.kardesim cok sagoll yardimlarin icin,,,,,,,daha fikri olan varsa beklerim...

Arkadaslar bu konuda daha detayli bilgi verecek arakadaslardan yardim bekliyorum,,tesekkurler

Geri