1.6 vectra c hız problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben geçen gün bi hız yapayım dedim, kökledim gazı, ibre geldi 180'e dayandı kaldı, basıyorum basıyorum 181 demiyor, Allah Allah devir kesici yüzünden mi böyle oldu acaba diye düşünürken bide baktım ki vitesi 4'de unutmuşum :)

Ben geçen gün bi hız yapayım dedim, kökledim gazı, ibre geldi 180'e dayandı kaldı, basıyorum basıyorum 181 demiyor, Allah Allah devir kesici yüzünden mi böyle oldu acaba diye düşünürken bide baktım ki vitesi 4'de unutmuşum :)

Vectra c 1.6 mı yaptı 4 te 180 i :)

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

4. vites 6600 devir gibi 185km/h hıza ulaşıyor vectra c 1.6, kendi arabanızı tanımamanız gerçekten ilginç :)

teoride o :D 4.vites 6000 devir 185 görürse 5.vites 5 bin devir kadranı ters çevirir. ama arabanın son hızı 195 mi ne :D imkanı yok 4.vites 180 için iddalı bir rakam görürmü görür. bolu tünelinden aşağı saldınmı kadran sonunu çok gördüm :D

teoride o :D 4.vites 6000 devir 185 görürse 5.vites 5 bin devir kadranı ters çevirir. ama arabanın son hızı 195 mi ne :D imkanı yok 4.vites 180 için iddalı bir rakam görürmü görür. bolu tünelinden aşağı saldınmı kadran sonunu çok gördüm :D

yok zaten 4. vitesi devir kesiciye kadar gidiyor vectranın onda sorun yok 4. vitesde 180i görmesinde, sorun 5. vitesin 5500 devirden sonra çevirememesi :D 2.0 CD de aynı şeyi yapıyordu 4. viteste 205e çıkıyor sonra 220ye çıkana kadar 2 ay falan geçiyo :D Yer uçağı diye bilinen vectranın öyküsü de böyle işte hahaha

Bana da iddalı geldi o şanzimanla zor biraz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200 ü geçiyor bea 1.6 lar

F17+CR şanzıman var 1.6 ve 1.8de aynı şanzıman kullanılıyo, 4. viteste 180kmh görebileceği ihtimali fazlaca yüksek...

Valla dün yada önceki gün 5.viteste bastım 185 son başka çıkmadı ama çokta sürdürmedim yani 4 te o hız baya iddialı :)

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

4.viteste vectra düzde kıçını yırtsa göremez :D 2 tane 1.6 vectraya bindim birine hala biniyorum :)
twinportlar biraz daha istekli ancak 1.6 stoch halde 4.vites 6000 devir 180 çok zor...

Geri