1.6 180 Hp Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan facomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun Cosma paket en donanımlı araç iyi tercih...
Fiyat hakkındada bilgi verirseniz düşünen arkdaşlar için iyi bir paylaşım olur.
Tekrardan Allah Kazasız hayırlı günlerde binmek nasip etin =)

Liste fiyatı 67.798

Insıgnıa 1.6 180 HP Cosmo SİYAH 66.800 TL

Flexride Şasi

CD 500 Navigasyon

19 inch Hafif Alaşım Jant

Sunroof

Bej Deri Döşeme

oy oy oy , ne deyim özellikleri duyunca sanki ben alcam sandım birden. heyecan yaptım. valla hayırlı uğurlu olsun. çok ama çok güzel bir seçim

Liste fiyatı 67.798

Insıgnıa 1.6 180 HP Cosmo SİYAH 66.800 TL

Flexride Şasi

CD 500 Navigasyon

19 inch Hafif Alaşım Jant

Sunroof

Bej Deri Döşeme

Süper süperr.... :alkis::alkis:

Bu arada İsim neydi abi? :) Nerden Meslek :)

Süper süperr.... :alkis::alkis:

Bu arada İsim neydi abi? :) Nerden Meslek :)

Fatih
Bilgisayar programcısı Delphi + Sql

Fatih
Bilgisayar programcısı Delphi + Sql

Oooo meslektaş çıktık tabi ben progragramcılık yapmıyorum Kullandığım programlama dilini bırakalı seneler oldu ama Delphi eğitimi almıştım bende
Hoşgeldiniz...

aynen öyle 115 lik insignia şu anki vectra c 1.6 lar kadar performansa sahip.insignia 1.6 180 hp henüz türkiyede satılmadı.siparişleri alınıyor.ilk defa yollarda nisanın 2. veya 3. haftasında görecegiz.115 beygire göre 0.2 lt daha fazla yakıyor.ama ayağının altındaki o güce ve torka değer diye düşünüyorum.180 hp lik 225 km yapan bir araba varkan 2.0 motora hiç gerek yok bence.
izmirde 1.6 turbolar mevcut

arkadaşlar 1.6 vectra c 1280kg. insigna 1.6 ise 1500kg dir. siz gerisini tahmin edin.

millet sıkıyor gibi geliyor bana. sipariş verdim kapora verdim cosmo vs vs ... yaş meslek ortada.. aldım diyen var günlerdir yazıyor da yazıyor ama 1 tane foto yok, alan koysun fotosunu plakasını biz de inanalım kazasız belasız diyelim, bakıyorum forumda 3 mesajı var sipariş verdim osu var busu var diye yazıp duruyor.. ne iş?? ben de verdim sipariş insignia opc. daha çıkmadı ama banttan inecek ilk arabayı vereceklermiş...
hayret bişey ya...

millet sıkıyor gibi geliyor bana. sipariş verdim kapora verdim cosmo vs vs ... yaş meslek ortada.. aldım diyen var günlerdir yazıyor da yazıyor ama 1 tane foto yok, alan koysun fotosunu plakasını biz de inanalım kazasız belasız diyelim, bakıyorum forumda 3 mesajı var sipariş verdim osu var busu var diye yazıp duruyor.. ne iş?? ben de verdim sipariş insignia opc. daha çıkmadı ama banttan inecek ilk arabayı vereceklermiş...
hayret bişey ya...

Platinum Üye olmuşsun ama kişilere saygın yok nisan ayının son haftası resimleri atarım sana sende keyifli bir şekide bakarsın..

Geri