1,5 TDCİ Tozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OLD KID
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.5 Kia Rio mla 7 saniyede 100 e çıkıyorum..

arkadaş haklı..uğraşsada geçemez chipli bir 1.5 kore motorunu..

www.dizelim.com da videolar ve dyno sheet mevcut..

kia için 7 sn çok cok iyi ama sonrası.......yani sadece kalkış değil sonunuda getirmek gerekir sfi ile karşılaştırılamaz 325 sol şeridi kapatamaz sfi karşısında 202 hp le typer
bile yalan olurken 325 yine çok hantal kalıyor geçen gun 328 le denedik o da yalan oldu sfi geçmek bu kadar kolay olamaz

kia için 7 sn çok cok iyi ama sonrası.......yani sadece kalkış değil sonunuda getirmek gerekir sfi ile karşılaştırılamaz 325 sol şeridi kapatamaz sfi karşısında 202 hp le typer
bile yalan olurken 325 yine çok hantal kalıyor geçen gun 328 le denedik o da yalan oldu sfi geçmek bu kadar kolay olamaz

Artık vti i da geçtik typerıda mı geçiyor sfi?
Mehmet ustamın rio 180 e kadar dumanı yedirir kanımca gsi a

benim sfi 202 hp tabii ki olacak o kadar

Son düzenleme:
sen o 1.5 e selamımı söle :)

1.5 Kia Rio mla 7 saniyede 100 e çıkıyorum..

arkadaş haklı..uğraşsada geçemez chipli bir 1.5 kore motorunu..

www.dizelim.com da videolar ve dyno sheet mevcut..

kia rio'nuz tunned bir araçsa sorun yok.. fakat şöyle birşey var yukarıda Respect Emre beyde söylemiş 6sn altında 0-100 ü olan şahinlerde var :D hele bide silikleri takarsa :kop:

1.6TDCİ, 1.4TDCİ, 1.5DCİ(Bizde bitane clio sembolik var :D)

1.6TDCİ 1-2nin sonuna kadar öndeydi.. sonra göremedim :D

1.4TDCİ basınca arkadan üstünden zıplıycak gibi oluyorum

1.5DCİ kullanıyorum bu aracı denemeye gerek duymadım :)

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar
ben yeni üyeyim,yaklaşık 2 ay önce 130,000 de 99 mod Astra GSİ ( sözde GSİ ) araç aldım iki aydırda ışıklarda 1,5 TDCİ lerin Tozunu yutuyorum acaba araçdamı sorun var yoksa zaten bu kasa bu motor böylemi
bilgilendirirseniz sevinirim
Ayrıca araç Bosch Servisinde ölçüm yapıldı 133 hp ye kadar çıkıyor
Kompresyon testindede tüm silindirler 14,5 e kadar çıktı

Teşekkürederim

eğer araç ford focussa 1.5 değildir, 1.6 TDCI'dır ve onlar emsallerine göre(1.3 ve 1.5) büyük hacimli motor olduğundan 1.vites çok uzuyor. 2.vitese geldiğinde torkta tavan yapmış oluyor. E sonra yakalaması biraz zor:)

Keşke astra CDTI'da 1.3 yerine 1.6 motor kullansa, 1.vitesteki kalkış sorunu ne güzel hallolurdu:)

Kabul etmek gerekli SFI bile olsa zamanında dolu dolu kullanıldığı için bir çok GSI yaşlandı.

Geri