+1 Evet maalesef ben de bazen geçiliyorum fazla aldırmayın. Beni geçmeye çalışanlara ben de kahvemi gösteriyorumkısa mesafede benzinli devirlenip uzayana kadar dieseller açıyor arayı..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 Evet maalesef ben de bazen geçiliyorum fazla aldırmayın. Beni geçmeye çalışanlara ben de kahvemi gösteriyorumkısa mesafede benzinli devirlenip uzayana kadar dieseller açıyor arayı..
hehe bu forumda ilk defa gsi yların geçildigini duydumm3 ü bile geçiyordu bu arabaa bazı sohbetlerdeee
![]()
![]()
ford tdci kullanıyor ancak 1.4 1.6 motorları var diye biliyorum 1.5 i yok fordun diye biliyorum 1.5 dci renault kullanıyor 1.5 yada 1.3 crdi ye hundai kullanıyor.. gsi ler kaç motor beyler sfi dediğiniz nedir emme manifolduna diresek mi ne koyuyorlar havanın dirençsiz yanma odasına uğraması için o parçamıdır sfi . he bu arada megane 2 sportlar 2.0 16 valf 225 beygir sanırım gsi yi hiç biri geçemez diosunuzdahatta bmv 3.25 v6 2.0 motor 192 beygir o arabayıda geçmez biraz zor olur tabi daha niceleri var saymaya kalkarsak yazmaktan sıkılırım xD