1,5 TDCİ Tozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OLD KID
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1,5 tdci diye bi motor olmadığına göre korkulucak birşey yok :D

1.5 dci motor sanırım dediğiniz clio larda filan var. 1.5 65 hp ve 80 hp lik versiyonları var.

astra gsi dizelle kıyaslanır mı yaa

ecotec se gsi olabilir ama asla sfi ya ne mk3 golf gti ne de başka bir dizel kafa tutabilir ya da makina da sorun vardır

sizin ona tozu yutturmanız lazım motoruna yinede bi baska ustaya goturupde baktırın derım

ford tdci kullanıyor ancak 1.4 1.6 motorları var diye biliyorum 1.5 i yok fordun diye biliyorum 1.5 dci renault kullanıyor 1.5 yada 1.3 crdi ye hundai kullanıyor.. gsi ler kaç motor beyler sfi dediğiniz nedir emme manifolduna diresek mi ne koyuyorlar havanın dirençsiz yanma odasına uğraması için o parçamıdır sfi . he bu arada megane 2 sportlar 2.0 16 valf 225 beygir sanırım gsi yi hiç biri geçemez diosunuzda :D hatta bmv 3.25 v6 2.0 motor 192 beygir o arabayıda geçmez biraz zor olur tabi daha niceleri var saymaya kalkarsak yazmaktan sıkılırım xD

İlginç! Sizin araba sorunlu galiba. 1,5 değil 2.0 dizel GSİ'ı zor geçer diye düşünüyorum. Anca kalkışta kafa tutar o da sadece kafa tutar. Sonra toz yutar...

ford tdci kullanıyor ancak 1.4 1.6 motorları var diye biliyorum 1.5 i yok fordun diye biliyorum 1.5 dci renault kullanıyor 1.5 yada 1.3 crdi ye hundai kullanıyor.. gsi ler kaç motor beyler sfi dediğiniz nedir emme manifolduna diresek mi ne koyuyorlar havanın dirençsiz yanma odasına uğraması için o parçamıdır sfi . he bu arada megane 2 sportlar 2.0 16 valf 225 beygir sanırım gsi yi hiç biri geçemez diosunuzda :D hatta bmv 3.25 v6 2.0 motor 192 beygir o arabayıda geçmez biraz zor olur tabi daha niceleri var saymaya kalkarsak yazmaktan sıkılırım xD

pardon yanlis anlamayin kücük bir ayrintiyi atlamissiniz..bmw 3,25 6 sirali silindir dir ve 2500 cc dir, 2.0 ve V6 degil..saygilar..

Geri