1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

onurcura link' Alıntı:
hocam ben öğleden sonra bostancı rotagas a araca landirenzo lpg taktırmak için bırakıyorum...
fiyatta dediğim gibi. eğer düşünüyorsanız sizin içinde ayarlayabiliriz..

kardeşim msjını geç gördüm kusura bakma. verdikleri garanti nedir ?
az önce kralotogazla konuştum 2200 tl evo 4 turbo kit + 200 tl manuel yağlama = 2400 tl sübap garantisi veriyor.
ama söyle bir ayrıntı öğrendim. 177 tl daha verirsen özel sigorta garantisi veriyor fakat lpgyi hemen ruhsata işleme sartı ve yetkili serviste bakım yapma zorunluluğu koyuyor. bu beni biraz kastı açıkçası.
sana ne dediler

hocam 2 yıl 100.000 ve subap erime garantisi bu paketin içinde var zaten. ekstra 177 tl verirsen 3 yıla uzatıyorsun ve motorun tüm parçaları garanti kapsamına giriyor...
bendeki sistem bu şekilde. ben ekstra para ödemeden 2 yıl 100000 garantisi kapsamına gircem. bu garanti sadece 10 bin km altındaki araçlara veriliyor yalnız. senin araban kaç km de?

onurcura link' Alıntı:
hocam 2 yıl 100.000 ve subap erime garantisi bu paketin içinde var zaten. ekstra 177 tl verirsen 3 yıla uzatıyorsun ve motorun tüm parçaları garanti kapsamına giriyor...
bendeki sistem bu şekilde. ben ekstra para ödemeden 2 yıl 100000 garantisi kapsamına gircem. bu garanti sadece 10 bin km altındaki araçlara veriliyor yalnız. senin araban kaç km de?

aynen onu bende duydum fakat kralotogazla konuştum senin araçta garanti kapsamına giriyor dedi
suan 25binde aracım
herkes farklı bişey sölüyor kafam patates oldu bi orta yol bulamadım.

Yaglama kitiyle ilgili farklı görüşler var.zaten landi bayi ustası yaglama onermiyorum dedi .yaglamayi araştırın bence.garanti içinde 2 yıl 100000 km lpg kitinin garantisi var motor parçaları subablarla için ekstra 120 tl-200 tl arası 3500-5000tl teminat veriyor

brc de ortalama 2000 tl fiyat tutuyor pazarlıkla garantil dahil turbo kit.
ne diyosunuz ?

arkadaşlar vazgeçin şu lpg sevdasından ya turbo ve bu kadar ağır araç almayın yada  lpg taktırmak gibi olmayacak işe bulaşmayın !  

milyoncubaba link' Alıntı:
brc de ortalama 2000 tl fiyat tutuyor pazarlıkla garantil dahil turbo kit.
ne diyosunuz ?
Sigorta dahil çok iyi fiyat .Ben mi kaziklandim yoksa ıstanbul da daha mi ucuz ?2300 tl verdim aynı kite.taktirirsaniz
Vsr kaç devire ayarlıyorlar sorarmisiniz?usta 3000 dedi bana ben 3500 e hatırlattım

ilker öztürk link' Alıntı:
Sigorta dahil çok iyi fiyat .Ben mi kaziklandim yoksa ıstanbul da daha mi ucuz ?2300 tl verdim aynı kite.taktirirsaniz
Vsr kaç devire ayarlıyorlar sorarmisiniz?usta 3000 dedi bana ben 3500 e hatırlattım

biraz arkadaş tavsiyesi oldu bana da cok uygun geldi fiyatı ama brc hiç düşünmedim.
ilk izlenimlerin nasıl memnun musun suan için.
bi depoda ne yaktın?

milyoncubaba link' Alıntı:
biraz arkadaş tavsiyesi oldu bana da cok uygun geldi fiyatı ama brc hiç düşünmedim.
ilk izlenimlerin nasıl memnun musun suan için.
bi depoda ne yaktın?
Ilk depoda 3 ışık yanıyor ,daha 75 km yaptım ,izlenim olarakta benzinle aynı hiçbir fark yok suan için memnunum.daha öncede Brc kullanmıştım sorun çıkmamıştı .Fiyatta çok iyiymiş ben 300 fazla ödemişim,arayıp fırça atcam benim ustaya

Aracımı bıraktım yarın artık lpgliyim...
hayırlısı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri