1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Ankara mocan otogaz da brc my 11 turbo kit için 1850 tl, izmit fs otogaz dan da 1950 tl fiyat aldım...
istanbul anad yakasında ise rotagas bostancı ve dudullu 3 el oto landirenzo bayisinden yaglamalı sistemli 2200 tl fiyat aldım.
anadolu yakasında bahsettiğim lpg cileri tanıyan forumdan montaj yaptıran varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Yeniden bir hesap yaptım ,baktım LPG de 2.59, bugün montajı yaptırdım gitti. Brc turbo kit 2100 tl 9 taksit + 180 tl 2yıl 100000 km 5000 tl teminatlı sigorta (bu isteğe bağlı) .bugun LPG ile 60 km geldim ,LPG olduğunu bilmeyen kesinlikle anlayamaz,çekiş falan aynı ,uzun vadede ne olur bilmiyorum ama 2 yıl binsem bayabi karlı oluyor .zaten noter sonrası ruhsatı çıkarmamıştım ve bu ay muayenede söndü yani ruhsata işlemede bedaveya geldi ,inşallah sorunsuz olur .

Hayırlı olsun kardeşim sonunda doğru kararı verdin :) simdi sira bende inşallah

Ynt:

Bana niye peşinde 2600 verdiler anlamadim açıkçası. Resmen ucuk bir fiyat. Suan 8.9 litre yakiyorum ortalama. Tam bir facia.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
Hayırlı olsun kardeşim sonunda doğru kararı verdin :) simdi sira bende inşallah
Sağol,taktır gitsin ,kurtul benzinden

onurcura link' Alıntı:
Ankara mocan otogaz da brc my 11 turbo kit için 1850 tl, izmit fs otogaz dan da 1950 tl fiyat aldım...
istanbul anad yakasında ise rotagas bostancı ve dudullu 3 el oto landirenzo bayisinden yaglamalı sistemli 2200 tl fiyat aldım.
anadolu yakasında bahsettiğim lpg cileri tanıyan forumdan montaj yaptıran varsa bilgi vermesini rica ediyorum.
Sizin fiyatlar cok iyiymiş bir yanlışlık olmasın ,emulator falanda fiyatta varmı? Ben 3 yeri aradım 2400-2350-2100 fiyatlar hafiften kazıkmış burası

Ynt:

Subaplar icin ne dediler sana. Degisim gerekirse herhangi bir ücret odeyecek misin

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Subaplar icin ne dediler sana. Degisim gerekirse herhangi bir ücret odeyecek misin
2 yıl 100.000 km 5000 tl ye kadar LPG kaynaklı arızalarda sigortalı,vsr özelliğini açtı 3500 devire ani geçmişte % 20 benzin puskurtuyor sürekli değilmiş anlık soğutma amaçlı dedi

HOCAM KİME TAKTIRCAKSAN KARAR VER GİT Y֜ZY֜ZE PAZARLIğINI YAP BANA ֖NCE 2YAğLAMALI SİSTEMLİ FİYAT 2450 VERMİşLERDİ GİDİP PAZARLIK YAPIP 2200 E D֜şÖœRD֜M AMA TAKTIRMADIM  kahka536

Lütfen yağlama sisteminin iyi araştırın boşuna paranızı kaptırmayın.

madmax50 link' Alıntı:
Lütfen yağlama sisteminin iyi araştırın boşuna paranızı kaptırmayın.

14alkiss 14alkiss 14alkiss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri