1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Ustaya lpg enjektörlerini motorun üstüne takma arkaya tak.dedim.ama.boru nekadar kısa olursa o kadar iyi dedi be enjektörleri motorun üstüne taktılar . Sizin montaj nasil oldu?

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Beyler bende brc ye yakinlastim fiyatından ötürü. Bana resimde yolladilar daha onceki astralarin. Bilemedim doğrusu

Kalitesi konusunda tereddutunuz olmasin

montaj manifold sökülmeden yapıldı. boru enjektörün üstünden geçiyor anladığım kadarıyla. bostancıdan dudulluya lpg ile geldim. araba tıkır tıkır şuanda. çekişte bir farklılık görmedim. ayrıca lpg kitini oldukça sessiz buldum...

hayırlı olsun güle güle kullanın...

O simdi asker link' Alıntı:
Landirenzonun enjektör sesiyle zaten mevcut 1.4T sesi birleşince 1.4TDCİ olur  :-[

Hayırlı olsun değerleri bekliyoruz...

landide bosh enjektörler oluyo o yüzden gazdamı benzindemi gidiliyor farkedilemiyo diğer enjektörler yetiştiremediği için güç kaybı oluyo çekişte bende landi var gayet memnunum anlaşılmıyor benzinmi lpg mi çokta sessiz ;)

hayırlı olsun,arızasız belasız ve tabiki az yakaraktan kullanın inşaallah  :)

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
landide bosh enjektörler oluyo o yüzden gazdamı benzindemi gidiliyor farkedilemiyo diğer enjektörler yetiştiremediği için güç kaybı oluyo çekişte bende landi var gayet memnunum anlaşılmıyor benzinmi lpg mi çokta sessiz ;)

Bende de Landirenzo var. Sıfır aracıma opel bayisinden taktırdım. Yokuş yukarı çıkışlarda gaz yemiyor araba 90'ı geçiremiyorum :(

landilerde bosh değil artık enjektörler değişti diye biliyorum

Ynt: Ynt: Ynt:

Kasım Çınar link' Alıntı:
Kalitesi konusunda tereddutunuz olmasin

Desteğin icin tesekkur ederim. Cumartesi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum inşallah

Ynt:

Bu açtığım konu cok hayırlı oldu canli canli lpg dönüşümleri yaşadık. Kullanım tecrübelerinizi bekliyorum arkadaslar :)
Depoda ne yaktiginizi paylasalim hep birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri