1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Peşinde sormadım ama tahminen 100 tl daha düşer ,brcde yağlamalı sistem yok,landirenzoyuda aradım bayi sizin araca takarız 2200 tl dedi yağlama sistemini beni önermiyorum dedi önermeyen landirenzo bayisi , brc bayisi ise Brc de yüksek devirlerde (4750 devir )% 20 benzin puskurtme ayarı varmış onu aktif ederiz dendi ,sorun olmaz dedi ,öyle Subab yakarsın 3000 i hazırla falan demedi öyle birşey varsa bende taktırmam

Birde sizin landitenzo çok mantıksızlık her ay 100 tl yağ parası vereceğimize benzine öder benzinle bineriz.

Subab  yakma olayını ne için söyledi bayi ?resmen sana taktırma demek istemiş  gibi,LPG siz bu araca nasıl binirler bilmiyorum suan ort Tük 13 Ltd gösteriyor

Adam resmen uzak dur dedi bana subaplar konusunda. Hic icime sinmedi tavrı. Ayda 100 tl yag parasi çıktı başımıza. Gerçekten bole bise varmi diger markalarda da. Bununla basa cikamayizki masrah üstüne masraj. Benzil ucuz kaldi bunun yanında :)
Isin enteresan yani hiçbir sekilde garanti vermiyor adam lpg nin nüfuz ettiği parcalar içn yani subaplar

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

milyoncubaba link' Alıntı:
Adam resmen uzak dur dedi bana subaplar konusunda. Hic icime sinmedi tavrı. Ayda 100 tl yag parasi çıktı başımıza. Gerçekten bole bise varmi diger markalarda da. Bununla basa cikamayizki masrah üstüne masraj. Benzil ucuz kaldi bunun yanında :)
Isin enteresan yani hiçbir sekilde garanti vermiyor adam lpg nin nüfuz ettiği parcalar içn yani subaplar
Siz hangi bayiye gittiniz,ayda 100 tl yağ parasında yanlış anlaşılma olmuştur ,o yılda 100 tl dir,valla sizin yorumlardan sonra caymak uzereyim tamda Pazartesi'ye randevu aldım ,artık arar vaz geçtim derim .

Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Ayrıca landirenzonun kendi bayisi bile ben yağlamalı sitem takmıyorum ,yağlamayı önermiyorum dedi bana , Brc de yağlara yok üst devirde % 20 benZin puskurtme ayarı varmış bu ayar landirenzodada varmış

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Landrenzoya cok guveniyodum bugun ustanin soledigini duyunca büyuk hayal kırıklığina uğradım adam resmen senin subaplar yanar dedi 3000 tlyi hazirla. Garanti falanda vermiyor 10bin km üstü oldugu icin ee ne anlami kaldi bu işin.

Fena ufurmusler sana ya o usta falan degıl ben sana soyleyım herkez usta olmuş sana bır yer adresı verecegım gıt gonul rahatlıgı ıle taktır ö.m gonderıyorum kafan rahat gıt dostum

Ynt:

spitemre link' Alıntı:
Fena ufurmusler sana ya o usta falan degıl ben sana soyleyım herkez usta olmuş sana bır yer adresı verecegım gıt gonul rahatlıgı ıle taktır ö.m gonderıyorum kafan rahat gıt dostum
Mrb,bizim araç 1.4 T de risk 1.6 dan daha fazla galiba ama onuda yüksek devirde belli miktar benzin puskurtmeyle çözmüşler .yinede bu LPG işi moral bozukluğu yarattı ,arabayıda daha yeni aldım 20.000 km sonra Şubat yakarsa bi anlamı kalmayacak , 1.4T ye taktıran tanıdığınız varmı? Birde Brc turbo kit için ne dersiniz? Yağlara yok fiyat 2200 tl + 200 sigorta

Ynt:

ilker öztürk link' Alıntı:
Mrb,bizim araç 1.4 T de risk 1.6 dan daha fazla galiba ama onuda yüksek devirde belli miktar benzin puskurtmeyle çözmüşler .yinede bu LPG işi moral bozukluğu yarattı ,arabayıda daha yeni aldım 20.000 km sonra Şubat yakarsa bi anlamı kalmayacak , 1.4T ye taktıran tanıdığınız varmı? Birde Brc turbo kit için ne dersiniz? Yağlara yok fiyat 2200 tl + 200 sigorta

Ya tabıkı turbo oldgu ıcın belkı bı cıtır daha fazladır rısk ama cok sıkıstırmadıktan sonra pek bırsey olmaz yaa emın olun lpgded tasarruf cok buyuk taktırdıktan sonra nıye sımdıye kadar durmusum falan dıyorsunuz 20000 de falan subap yakmaz merak etmyın halk uydurması bu ısler adamlar yıllarca ugrasıp arge yapıp supap vs yapıyorlar 20000 de bıtecekse yazık tabıkı yınde kesın konusmuyorum surus tarzı cok onemlı adam var 100000 km gıder adam var 15000 de elıne alır korkulacak bırsey yok ıyı usta saglam ıscılık hersyın ılacıdır

Ynt:

spitemre link' Alıntı:
Ya tabıkı turbo oldgu ıcın belkı bı cıtır daha fazladır rısk ama cok sıkıstırmadıktan sonra pek bırsey olmaz yaa emın olun lpgded tasarruf cok buyuk taktırdıktan sonra nıye sımdıye kadar durmusum falan dıyorsunuz 20000 de falan subap yakmaz merak etmyın halk uydurması bu ısler adamlar yıllarca ugrasıp arge yapıp supap vs yapıyorlar 20000 de bıtecekse yazık tabıkı yınde kesın konusmuyorum surus tarzı cok onemlı adam var 100000 km gıder adam var 15000 de elıne alır korkulacak bırsey yok ıyı usta saglam ıscılık hersyın ılacıdır

subaplar lpg ye gore gelistirilmiyor yanliz. 1.4t nin lpg li satilan versiyonunda celik subap olmasi lazim almanyada.

Ynt:

spitemre link' Alıntı:
thnxx

Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Ben bu işten çaydım .bir hesap yapım yıllık 13000 km de ort tüketim 10 Lt den yıllk 6500 tl benzin , aynı değerlerde ort 11.5 LPG ile yıllık 4500 tl LPG ve kar 2000 tl yıllık birde ilk çalıştırmada benzin aylık 50 den yuvarlak 500 tl
Kar oldu yıllık 1500 tl .yani benzine aylık 125-150 tl fazla vericem ,yaza kadar bi denilecek yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum

Ynt:

astraowner link' Alıntı:
subaplar lpg ye gore gelistirilmiyor yanliz. 1.4t nin lpg li satilan versiyonunda celik subap olmasi lazim almanyada.

Mutluka oyledr ama lpgyle benzının yanma farkalrı 1000 derecelere cıkmıyor bu yuzden yazdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri