- Konuyu Başlatan
Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.
Adam resmen uzak dur dedi bana subaplar konusunda. Hic icime sinmedi tavrı. Ayda 100 tl yag parasi çıktı başımıza. Gerçekten bole bise varmi diger markalarda da. Bununla basa cikamayizki masrah üstüne masraj. Benzil ucuz kaldi bunun yanında
Isin enteresan yani hiçbir sekilde garanti vermiyor adam lpg nin nüfuz ettiği parcalar içn yani subaplar
ilker öztürk link' Alıntı:Peşinde sormadım ama tahminen 100 tl daha düşer ,brcde yağlamalı sistem yok,landirenzoyuda aradım bayi sizin araca takarız 2200 tl dedi yağlama sistemini beni önermiyorum dedi önermeyen landirenzo bayisi , brc bayisi ise Brc de yüksek devirlerde (4750 devir )% 20 benzin puskurtme ayarı varmış onu aktif ederiz dendi ,sorun olmaz dedi ,öyle Subab yakarsın 3000 i hazırla falan demedi öyle birşey varsa bende taktırmam
Birde sizin landitenzo çok mantıksızlık her ay 100 tl yağ parası vereceğimize benzine öder benzinle bineriz.
Subab yakma olayını ne için söyledi bayi ?resmen sana taktırma demek istemiş gibi,LPG siz bu araca nasıl binirler bilmiyorum suan ort Tük 13 Ltd gösteriyor
Adam resmen uzak dur dedi bana subaplar konusunda. Hic icime sinmedi tavrı. Ayda 100 tl yag parasi çıktı başımıza. Gerçekten bole bise varmi diger markalarda da. Bununla basa cikamayizki masrah üstüne masraj. Benzil ucuz kaldi bunun yanında

Isin enteresan yani hiçbir sekilde garanti vermiyor adam lpg nin nüfuz ettiği parcalar içn yani subaplar