1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Ben sıfır aracıma alırken LPG taktırdım aldığım bayiden. 1.6 115 HP olduğundan rahatlıkla karar verdim. Aracı 1000 KM benzinde kullanmam gerektiği söylendi. Bu 1.000 KM boyunca hem araç sıfır olduğundan hem de çok yakıt tükettiğinden benzin belimi büktü diyebilirim. LPG'yi aktif ettiler 1.000 KM sonrasında ve şimdi cayır cayır kullanıyorum Allah'a şükür. Sorun yok, yakıt çok yakmıyor mis ! :))

Ynt:

Arkadaslar bugun dolapdere sanayi sitesindeki landrenzo bayisine gittim yeşil otoya. Normal lpg kiti ve turbo legirator yeterli imis araca bunun için verdiği fiyat 2400 kartli 2100 lira nakit+ motor lambasi yanmamasi icin 150 liralık ek bir parca daha takilcakmis. Arac 25binde olduğu icin lpgnin muhafaza ettiği parçalara garanti de yok. Benim hic içime sinmedi. Turbo lpg kiti için 3400 lira fiyat verdi :)  fikirlerinizi bekliyorum

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Arkadaslar bugun dolapdere sanayi sitesindeki landrenzo bayisine gittim yeşil otoya. Normal lpg kiti ve turbo legirator yeterli imis araca bunun için verdiği fiyat 2400 kartli 2100 lira nakit+ motor lambasi yanmamasi icin 150 liralık ek bir parca daha takilcakmis. Arac 25binde olduğu icin lpgnin muhafaza ettiği parçalara garanti de yok. Benim hic içime sinmedi. Turbo lpg kiti için 3400 lira fiyat verdi :)  fikirlerinizi bekliyorum

bence landiyle falan uğraşmayın,brc turbo kiti taktırın,ayrıca opel 2012 makyajlı kasayla birlikte arıza lambası yaktıran parça kullanılmıyor,(parçanın tam adını bilmiyorum ama olması gereken yer arka sağ tekerin ön tarafı)landirenzonun bundan haberi yok olamaz,fazladan 150 tlnizi istiyorlar

Mrb,ben Pazartesi'ye randevu aldım.brc turbo kit +arıza lambası için emulator 2200 tl 9 taksit  ve istersem 180 tl 2 yıl sigorta

Aslında daha bekleyecektim ama haftaya ruhsatı değiştirmem gerekiyor ve önümüzdeki ay muayne var

İnşallah sorunsuz bineriz

Turbo kit ve normal kit farkı şuymuş

1-Boruları daha kalındır (8 lik)
2-LPG valfi daha büyüktür,
3-Regülatörü Faha büyüktür (1500 mbar)
Bunun dışında başka fark yoktur.
+150 tl daha pahallıdır.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Mrb,ben Pazartesi'ye randevu aldım.brc turbo kit +arıza lambası için emulator 2200 tl 9 taksit  ve istersem 180 tl 2 yıl sigorta

Pesinde ne kadara yapiolar acaba. Bu yaglamali sistemden mi takacaklar. Landrenzoda yaglamami kite her ay 100tl yag parası vermen lszim dedi. +1200 tl daha istio yani. Nasil oluyo bu is anlamadım

Ynt:

Landrenzoya cok guveniyodum bugun ustanin soledigini duyunca büyuk hayal kırıklığina uğradım adam resmen senin subaplar yanar dedi 3000 tlyi hazirla. Garanti falanda vermiyor 10bin km üstü oldugu icin ee ne anlami kaldi bu işin.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Pesinde ne kadara yapiolar acaba. Bu yaglamali sistemden mi takacaklar. Landrenzoda yaglamami kite her ay 100tl yag parası vermen lszim dedi. +1200 tl daha istio yani. Nasil oluyo bu is anlamadım
Peşinde sormadım ama tahminen 100 tl daha düşer ,brcde yağlamalı sistem yok,landirenzoyuda aradım bayi sizin araca takarız 2200 tl dedi yağlama sistemini beni önermiyorum dedi önermeyen landirenzo bayisi , brc bayisi ise Brc de yüksek devirlerde (4750 devir )% 20 benzin puskurtme ayarı varmış onu aktif ederiz dendi ,sorun olmaz dedi ,öyle Subab yakarsın 3000 i hazırla falan demedi öyle birşey varsa bende taktırmam

Birde sizin landitenzo çok mantıksızlık her ay 100 tl yağ parası vereceğimize benzine öder benzinle bineriz.

Subab  yakma olayını ne için söyledi bayi ?resmen sana taktırma demek istemiş  gibi,LPG siz bu araca nasıl binirler bilmiyorum suan ort Tük 13 Ltd gösteriyor

Ynt:

Landrenzoya cok guveniyodum bugun ustanin soledigini duyunca büyuk hayal kırıklığina uğradım adam resmen senin subaplar yanar dedi 3000 tlyi hazirla. Garanti falanda vermiyor 10bin km üstü oldugu icin ee ne anlami kaldi bu işin.
Bu hangi garanti? 180-200 civarı odeyince ,3300 tl lik LPG sebebil arızalara sigorta yapılıyor 2 yıl xxx km,yalnız 150 Euro muafiyet varmış.

Arkadaşlar fazla düsünmeyin bence.Landirenzo evo turbo kit 22bin kmde takıldı,150 tl civarı bi ücret ayrıca lpg nin verecegi zararlara karsı sigorta ücreti alındı.Toplamda 2350 tl odedim (yanlıs hatırlamıyorsam).1000 km lpg bakımı ve aracın 30bin km servis bakımı sorası dısında kontrole götürmedim.Yakıt konusunda ne kadar rahatladıgımı anlatamam.֖nceleri 2 günde bir 50 lira benzin alırdım.Simdi 100 tl lpg ile nerdeyse 10 gün geziyorum.Böyle bi psikolojik rahatlama yok yani...yaklasık 7bin km dir kullanıyorum Maşallah diyorum.

İstanbul avrupa yakası icin beykent sanayi sitesinde ayotogazı tavsiye ederim.Ben ևanakkalede yaşadıgım icin dönüsümü burda yaptırdım ama 1000 km bakımına ve yol ayarına orda girdim.Hic düsünmeden gidebilirsiniz adamlar lpg dönüsümü konusunda zehir  kingg Hatta selamımı söyleyin.Forumdan bi arkadasımızda orda dönüsüm yaptırmıstı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri