1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

LPG olayını çok fazla araştırmış çok usta ile görüşmüş çokça forumlara da soru sormuş  taktırmamaya karar vermiş bir kişi olarak iyi düşünmenizi tavsiye ederim gerçekten 10-15 bin km için lpg taktırmak daha sonra araçtan da soğumanıza yol açabilir bu benim görüşüm. Netice de 10 litreye razı geldim ve sorunsuz olarak aracıma binmeyi seçtim. steeringwheel. Bru arada uzun yol değerleri 7 litre civarında olur şehir içi ise 10-11 arasıdır. Yoğun trafik için konuşuyorum.. Ben razıyım 2-3 litre fazla yaksın arabamız cooll

Bence fiyat yuksek,brc turbo kitini cok daha uygun fiyata taktirabilirsiniz,benim size tavsiyem brc bayisi olan corum ozencler,ve izmit fs otogazla bir gorusun

ben İstanbul Avrupa yakasında yasıyorum. forumlarda en çok tavsiye edilen bayi burası idi. konuşması da tatmin etti ama fiyat gerçekten çok uçuk. hem de peşin fiyatı için. landirenzo nun sitesinde baya bir servis var hepsini tek tek aramayı düşünüyorum ama önemli olan işçilik değil mi sonuç olarak hepsi aynı parçayı takıyor.

Yeniden bir hesap yaptım ,baktım LPG de 2.59, bugün montajı yaptırdım gitti. Brc turbo kit 2100 tl 9 taksit + 180 tl 2yıl 100000 km 5000 tl teminatlı sigorta (bu isteğe bağlı) .bugun LPG ile 60 km geldim ,LPG olduğunu bilmeyen kesinlikle anlayamaz,çekiş falan aynı ,uzun vadede ne olur bilmiyorum ama 2 yıl binsem bayabi karlı oluyor .zaten noter sonrası ruhsatı çıkarmamıştım ve bu ay muayenede söndü yani ruhsata işlemede bedaveya geldi ,inşallah sorunsuz olur .

Hesap söyle benim araç otomatik ört tük 11-12 Lt. Buda benzinde 11 lt den  13.000 de 7293 tl yapıyor, lpgde ile 12.5 lt den 4208 tl oluyor yani 3085 tl fark var 600 ilk benzin dersek 2483 tl gibi ama tabi sürüş falan tam tutmasa benim tahminim 13.000 -15000 km gibi LPG bedavaya geliyor

ilker öztürk link' Alıntı:
Yeniden bir hesap yaptım ,baktım LPG de 2.59, bugün montajı yaptırdım gitti. Brc turbo kit 2100 tl 9 taksit + 180 tl 2yıl 100000 km 5000 tl teminatlı sigorta (bu isteğe bağlı) .bugun LPG ile 60 km geldim ,LPG olduğunu bilmeyen kesinlikle anlayamaz,çekiş falan aynı ,uzun vadede ne olur bilmiyorum ama 2 yıl binsem bayabi karlı oluyor .zaten noter sonrası ruhsatı çıkarmamıştım ve bu ay muayenede söndü yani ruhsata işlemede bedaveya geldi ,inşallah sorunsuz olur .

çok doğru bir karar vermişsiniz,güle güle kullanın

Lpg yoğun şehir içi araç kullanan biri için çok iyi bir seçenek ama yoğun olarak uzun yol yapan biri için 1.4T motor için çok mantıklı değil. 1.4T uzun yolda zaten 120km hız ile 6 litreleri görebiliyor. Yoğun trafikte benzin ve lpg arasındaki makas çok fazla açılıyor. Yoğun trafikte 9 litre yakan araç 11 litre lpg yakıp 45 kuruş yerine 30 kuruş yakıyor. Uzun yolda 6 litre benzin yakan araç 7 litre lpg yakıyor. 30 kuruşa karşı 20 kuruş.

Lpg sorun çıkarırmış, araçtan soğurmuşuz bunlar deneyimsiz ustaların başının altından çıkıyor. Benim 3. lpg'li aracım. Toplamda lpg ile 250.000km'den fazla araç kullandım ufak tefek sorunlar dışında beni üzecek sorun yaşamadım. Yaptığım ekonomi ise inanılmaz. Sorun yaşamamak için deneyimli bir servis seçin. BRC, Landirenzo, Lovato bunlar neredeyse aynı kalite kit ve yazılım kullanıyor. İşçilik çok önemli.

Sagolun,şimdi yaz geliyor klimayıda rahat rahat acarız.

ilker öztürk link' Alıntı:
Sagolun,şimdi yaz geliyor klimayıda rahat rahat acarız.

gazada rahat rahat korkmadan basarsınız,sizin orda da gaz ucuzmuş,bursa merkez fiyatımı yoksa İnegöl mü

Kasım Çınar link' Alıntı:
gazada rahat rahat korkmadan basarsınız,sizin orda da gaz ucuzmuş,bursa merkez fiyatımı yoksa İnegöl mü
İngöl ama Bursa'dada 2.5 civarı olan yerler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri