1.3 dizel sahipleri bakın lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi geliştirilmiş kasnak var bide eskiler var fakat dediğim gibi eğer aracı birine stop ettirdiğin zaman kağışın geri tepmesini göreceksin araç stop ederken kayış oynar başka bişey oynamıyor belirgin olrak

bi geliştirilmiş kasnak var bide eskiler var fakat dediğim gibi eğer aracı birine stop ettirdiğin zaman kağışın geri tepmesini göreceksin araç stop ederken kayış oynar başka bişey oynamıyor belirgin olrak

evet mustafa aracı başkasına stop ettirdiğimde gördüm onu dinamo kasnağı ters dönüyor geri düzeliyor. Sesi yapan kesinlikle omu yani? onu ustaya sorduğumda kasnağın gücü yetmez o sesi yapmaya diyerek çıktı işin içinden.

bu arada aracım 2006 model ve halen orjinal kasnağı, üst komşumuzda 2008 astra var 1.3 90hp onunkine baktım stop anında kasnak sabit duruyor ve motor sesisz bir biçimde duruyor

Son düzenleme:
evet mustafa aracı başkasına stop ettirdiğimde gördüm onu dinamo kasnağı ters dönüyor geri düzeliyor. Sesi yapan kesinlikle omu yani? onu ustaya sorduğumda kasnağın gücü yetmez o sesi yapmaya diyerek çıktı işin içinden.

bu arada aracım 2006 model ve halen orjinal kasnağı, üst komşumuzda 2008 astra var 1.3 90hp onunkine baktım stop anında kasnak sabit duruyor ve motor sesisz bir biçimde duruyor

sakalım yok benim vallahi yok

kasnağı değiştiriyorsun öncelikle geliştirilmiş olarak 50-60 lira bişey sonrada baktır ona

sakalla ne alakası var arkadaşım ya geliştirilmiş olup olmadığını ben nerden bileyim. Adamlar sorun yok diyor sen kesinlikle kasnaktan diyosun. yerimde sen olsan ne yapardın? bu sorunu çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz öfke ile iş yapıyorsunuz.

ayrıca şimdi hatırladım şunuda söyleyeyim aracın üzerinde sabit volan varken böyle ses yoktu. Demekki kasnakta değil bu

aman yaparsa yapsın takmıyorum artık dağıldığı yere kadar yolu var

:) kardeşim yüzüme baksan kızdığımı değil güldüğümü anlarsın kızgınlık filan yok sadece senin işini önemsiyorum. ve benim resmen bi tezim var ustalar için piyasada düzgün bi usta yok bunu anlatmaya çalışıyorum herkese boşver milletin dediklerini sen ilk önce kasnağı değiştir bunu sebebi ise şu

hayal et: bi ipliği makaraya sararsın fakat makaranın dışı dolar ve iplik dışa atar bizimde kasnak iplik dolu gibi yani kayış atacak gibi bu hem ses yapıyor hemde gerçektende atma riski var bunda dolayı aracında hem aküyü yersin hemde yolda kalırsın ub sebeple değiştir mutlaka diğerine gelince aracı çalıştır kapalı alanda ve kayış yerini dinle

mustafa bu kasnak meselsi nedir ya? sen değiştirdinmi? gelişmişini nasıl ayırt edeceğiz? bende değiştirmedim hiç

yazımda izah ettim eski tip olanlar bi düz silindir halinde fakat gelişmiş olan bi iplik makarası gibi çıkıntılı

yazımda izah ettim eski tip olanlar bi düz silindir halinde fakat gelişmiş olan bi iplik makarası gibi çıkıntılı

kasnağın resmini çeker koyarım buraya sende bakıp yorumunu yaparsın.

fotoğraf çekecektim ama gözükmüyor. kayışta tırtıklı kasnakta tırtıklı benim

Geri