1.3 dizel sahipleri bakın lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mustafa kardeş, combo kapı rüzgar sesi ile ilgili sorun yaşadın mı? ben sol kapıya fitilin üstündeki boşluğu ve aynanın yanındaki plastiğin arkasını süngerle iyice kapattım havanın girecek yeri kalmadı. Fakat yolda giderken yine üfleme sesi geliyor. Bu durumda cam fitilindenmi giriyor sence? sen yaşadınmı böyle sorun?

az önce yeni birşeyin farkına vardım. daha önce yoktu bugün başladı stop edince tık vuruyor araç söndükten sonra lık lık lık diye birşey sallanıyor.

Hafta içinde dinamo kasnağını değiştireceğim ama onunda gelişmiş modeli çıkmış onu nasıl ayırt edeceksem artık. Kiii sorun ondanmı bakalım?

mustafa kardeş kayış tepme olayı diyordun ama sorun ondada çıkmadı. Ses yine devam ediyor dün dizelci birini buldum adam eski marş motorunu taktır dene dedi. Nekadar mantıklı bir yöntem olurki?

neyi değiştirdin ki

daha öncede sorduğum gibi dinamo kasnağı geri tepiyodu onu denedik. Ama değişen bişe yok

tamada kasnağı ne döndürüyor dinamo değil mi o işin kasnak ile alakası yok
normalde bir arabayı stop ettirdiğimizde öyle bişey yok geri dönmüyor öyle kalıyor

bendeki geri dönüyor işte. resmen takla atıyor Ne bileyim dinamo kasnağı dediler onu denedik. Bide dinamomu var işin içinde :) o nekadar peki ortalama?

marş motoru yaparmı bu sesi mustafa

valla marş motorunu ben değiştirdim deviri çok düşüktü takviiyeli taktırdım valla ustam senin kayışın bağlı oldukları mekanizmadan geliyor kasnak değiştirmen çok iyi nedeni zaten değiştiricektin

istanbula geleceğim zaten bide orda baksınlar bu sorun çözülmezse doblo alacağım.

gel beni gör ozaman :)

Geri