1.3 dizel sahipleri bakın lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç 80bin km üstündeyse muhtemelen zincir sesi başlamıştır. Etnaxy nin tahmini çok büyük ihtimalle doğru volant olma ihtimalide var kulaklar sağlamsa

yok abi zincir de değildir 200bine kadar yolu var zincirin.belki kasnaklardan falan geliyodur v kayışı gergi kasnağı altarnatörün içindende olablir

bizim çevredeki cdtiların 6 tanesinde 85bin civarında zincir ses yapmaya başladı hepsinde zincir değişimiyle çözüldü ömrü 200bin olabilir de çok daha önceki kmlerde ses yapmaya başlıyor tabii kesin odur demiyorum ama ihtimal dahilinde

Son düzenleme:
zincir 200bin km gidekce diye bişe yok ben 130bindedeğiştirmek zorunda kaldım sebebi sie zincirin panelleri artık gevşemişti ilk çalıştırdığımda ses gelir 3 saniye sonra giderdi

bu sesin volant olmadığı ortaya çıktı. çünki araç liften iner inmez yine aynı sesi yapıyor. Bu durumda sorunu başka birşey ama gittiğim servisler bulamıyor. Hepsinde var diyip çıkıyor.

Bu arada araç 55.000 km de

yaa 250bin km bakım gerektirmiyorduya zincir olduğu için biim cdtı lar ondan öyle dedim çevremedede yok daha zinciri değiştiren.allah alahh 85.000 de değişti he diğeride 130binde.amcamda 2 tane taksi var ticari albea biri 146binde diğeri 168binde ikisinide sıfır aldı hiç birinin zinciri değişmedi.mahalledeki bilgisayarcıda combo var 113binde oda değişmedi benim araba 87binde oda değişmedi.ama benim usta diyodu ses yaptığı zaman değiştirin diye demekki 250 km bakım gerektirmyior muhabbeti hikaye

yaa 250bin km bakım gerektirmiyorduya zincir olduğu için biim cdtı lar ondan öyle dedim çevremedede yok daha zinciri değiştiren.allah alahh 85.000 de değişti he diğeride 130binde.amcamda 2 tane taksi var ticari albea biri 146binde diğeri 168binde ikisinide sıfır aldı hiç birinin zinciri değişmedi.mahalledeki bilgisayarcıda combo var 113binde oda değişmedi benim araba 87binde oda değişmedi.ama benim usta diyodu ses yaptığı zaman değiştirin diye demekki 250 km bakım gerektirmyior muhabbeti hikaye

ya o ses yapmada zaten kafa yorucak bişey değil çalıştırırsın ilk 5-10 saniye bi şıkırşıkır eder sonra keser nadiren aşırı yüklenince veya çok kompresyona sokunca şıkırtı sesi gelir bide stop edince şkırdar ama çoğu kullanıcı farketmez hatta önemsemez zaten sorun olan bişey de değil sadece hassas kulaklara dert

ya o ses yapmada zaten kafa yorucak bişey değil çalıştırırsın ilk 5-10 saniye bi şıkırşıkır eder sonra keser nadiren aşırı yüklenince veya çok kompresyona sokunca şıkırtı sesi gelir bide stop edince şkırdar ama çoğu kullanıcı farketmez hatta önemsemez zaten sorun olan bişey de değil sadece hassas kulaklara dert

Bu durumda benim araçtan gelen zincir sesimi oluyor? ""stop anında şıkırtı"" peki bu zincir şarj dinamosunun otarafta değil mi? Bendeki ses volantın olduğu kısımdan geliyor

yahu o ses zincir değil, volant değil o iş kayış ile ilgili kayışın bağlı olduğu yerler ile ilgili ben dinamo diyorum illa

yahu o ses zincir değil, volant değil o iş kayış ile ilgili kayışın bağlı olduğu yerler ile ilgili ben dinamo diyorum illa

dinamodan kasıt ufak yuvarlak kasnağınımı diyosun? sağda en üstteki parça

Elektirikçiye götürdüm az önce (onlara elektirikçi bakıyormuş) adam sesi dinledi kasnağında sorun yok elletme dedi. Ordan sürdüm 20 km ilerdeki sanayiye girdim opelden çıkan birisini buldum sesi dinlettim ve şanzımandan geliyor takoz olabilir, debriyaja basıp stop ettiğinde keser dedi denedik yine aynı.. değişen bişe yok

Geri