1.3 CDTI Enjoy'mu 1.6 Enjoymu tercihiniz olurdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a.oguz38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.oguz38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 model 1.3 CDTI Enjoy'mu 1.6 Enjoymu tercihiniz olurdu. araç alacağım ama bu iki motor arasında tercih yapamıyorum. 1,6 olan benzinli araça lpg taktırmayı düşünüyorum. ama diğeride dizel az yakar diyorum. motor hacmi farkı fazla. çekiş güç yakıt tasarrufu ve diğer özellikler açısından bilgilirinizi bekliyorum. saygılar...

golfden vazgeçtik heralde oğuz bey al 1.3 cdti tüple uğraşma orjinal haliyle bin

Evet golfden vazgeçtim göksel bey. Bütçe olarakda opelden pahali zaten. 1.3 cdti alayim ama motor küçük gibime geliyor. Beklediğim performansin altinda kalkasindan korkuyorum çünki hiç kullanmadim. 1,6 daha güçlü hissindeyim. Lpg takildiğinda dizelden daha tasarruflu olacağina inaniyorum. Sizce

Eğer performans istiyorsanız 1.3 cdti pek sizi açmaz ekonomisi ise fazlasıyla açar performans ise 1.6 benzinde binin :) 2. sinin ortası yok

her türlü 1.3. performansı yeterli. Chip yaparsanız 1.6yıda geçer.

performans istiyosanız tabiki benzin fakat lpg takacaksanız en kötüsü 1000 tl duyduğum kadarıyla kullananlar daha iyi bilir fakat 1.3 cdti performansı gayet güzelmiş

1,3 cdti tabi ki.. ;)

Bence 1,3CDTİ devrinde kullanırsanız yakıtı çok ekonomik. terformansı çok iyi bence.

Bende 1.3 dizel var ve son derece memnunum, ama gaza basına fırlasın gitsin istiyorsan benzinli al...

1,3 motorun farkına bir kalkarken birde mazot alırken varırsın,

Geri