1.3 cdti egr iptali

alperpasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,

forumdan egr ile ilgili okuduklarımdan egr'nin iptal edilmesinin en iyi çözüm olduğu kanısına vardım. Ancak cehaletimi bağışlayın ama corsa C 1.3 cdti'larda egr iptali söz konusu mu? Eğer mümkünse ankara'da bu iş için kimi önerirsiniz? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

alper işoğlu

Alper egr icin ben konu acmistim orada fotolarida bula bilirsin senin egr de ayni sistemde ise basit bisey kendin yaparsin usta falanda arama bir sac parcasi kesip altina koy ve tekrar sik is bitti hadi kolay gelsin kendin yaparsin basit.
Barboros Serin..

Barbaros cok saol hemen bakiyorum.

merhaba ustalar

corsa 1.3 cdti'lar icin tech 2 cihazı ile ankara'da egr iptali yapacak bir servis biliyor musunuz? paylaşırsanız sevinirim.

alper işoğlu

kardes iptal etmesen ne olur ki ben etmedim suruyorum sorun yok egr iptal ettirmen neden gerekiyor onu anlamadim ..

bencede egr iptali çok gereksiz bişey aracın performansını artırmyı düşünyosun sanırım ama çevreyide zarar veriyosun....bukadar acımasız olmayın arkadaşlar arıza yoksa iptalde yok yardımda yok

Bence iptal etmek için 100.000 km yapmak gerekir diye düşünüyorum

niçin düşünüyosun ki iptal ettirmeyi.okuduklarından ne çıkardınki iptali düşündün?

arkadaslar,

amacım ne aracın performansını arttırmak ne de çevreye zarar vermek istemek. Ancak surekli arıza lambası yakan degistirilse bile yine sorun çıkarma ihtimali bulunan ve siteye birçok usta tarafından araba alındıktan sonra iptal edilmesi ilk işlem olarak önerilen, yolda gideken bir anda aracın stop etmesine neden olan ve değiştirilmesi yaklaşık 300 ytl olan bir parçanın mümkünse iptal edilmesi neden sizleri rahatsız etti anlamadım. yardım etmek isteyinin de yardım etmek istemeyenin de canım saolsun. elbette bi şekilde çözüm bulunur.

Kafam iyice karıştı, ustaların çoğu ülkemiz şartlarında (kötü yakıt kalitesi) EGR'nin araca çok zarar verdiğini söyleyip durdular. En azından bneim takip ettiğim ustaların çoğu. Hatta bazı Otomobil firmalarının kendilerinin iptal edip, araçları egr'siz sattığından söz edenler bile vardı.

şimdi neden iptale karşı çıkılıyo anlayamadım...

Geri