1,3 Cdti Corsa Da Yakit Sorunu

hakan harika otomotiv

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR BEN OTOMOTİVLE UĞRASIYORUM SATIN ALDIĞIM BİR ARACIN NEDENSE BUGÜNE KADAR KULANDIĞIM EN FAZLA YAKIT TÜKETEN CORSA C 1,3 CDTİ BİR DEPO 490 KM MORTİNGEN ŞİMDİ SERVİSTEE ALLAH YARDIM ETSİN GARANTİ BİTTİ:kop:

Fazla yaktığı için serviste şu anda mı diyorsun ? :eek:

Olabilir bizim şirkette 3 tane combo 1.3var 2 si 1 depo ile 650 km civarı giderken bir tanesi 450 km fln gidiyordu servise gitti araç bir seyler yaptılar ama tam neydi hatırlamıyorum aklımda enjektör diye kalmış ama emin değilim..

valla bende bişi anlamadım.. mortingen falan :eek:

dinostik tool (TIS) dedikleri arac ariza bulma cihazi ile bakarlarsa enjektor ve baska bir nedenden mi oldugunu anlarlar.....yakıt aldıgın yerler nasil bilmiyorum fakat dikkat et....:)

Valaha arkadaşim çok yakiyormuş yav bende 1,3 dizel astra var bir dopoylan şehir içi rahat 500 km ben biniyorum yani o da şehir içi malum dur kalk bas birak bir anormalik var ama anlamadim yaffff

hortlattın ya konuyu helal olsun :D

Ben 1 depoyla uzun yol tam 992 km yaptım

Valaha arkadaşim çok yakiyormuş yav bende 1,3 dizel astra var bir dopoylan şehir içi rahat 500 km ben biniyorum yani o da şehir içi malum dur kalk bas birak bir anormalik var ama anlamadim yaffff

Cok yakiyor az degil 52 litre ile ben 850 km yapiyorum ankara trafiginde:kop:

Geri