1.3 cdti & 1.6 twinsport?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen bi kırmızı ışıkta, 1.6 twinsport bi astrayla yanyana geldik. yeşil yandığından ikimizde fırladık e ben yani cdti onu çok rahat geçtim. merak ettiğim konu şu; cdti motor daha performanslı olduğundan mı geçtim yoksa o eleman basmadı mı? dikkat ettim. düşük devirlerde o sünüyor, yüksekler de ben. sonradan arayı açtım.

şuna emin ol o eleman basmamıştır kesinlikle..arkadaşta senin araçtan var..istersen şunuda deneyin rampada klimaları 4 e getirin aynı anda kalmaya çalışın bakalım....

ya her seferinde klimayı 4 kişiyi rampayı niye katıyorsunuzki?

bi itirazım yok 1.6 Twinport hem bg hemde motor hacmi ve sport tuş donanımlarıyla ctdi yla kıyaslancak bişey degil.

fakat arabalara oldugu gibi normal bakın.Tamam etkisi var klimanın vs. de normal şartlara göre degerlendirin.

bencede ışıklardaki sahış basmamıştır.

ya her seferinde klimayı 4 kişiyi rampayı niye katıyorsunuzki?

bi itirazım yok 1.6 Twinport hem bg hemde motor hacmi ve sport tuş donanımlarıyla ctdi yla kıyaslancak bişey degil.

fakat arabalara oldugu gibi normal bakın.Tamam etkisi var klimanın vs. de normal şartlara göre degerlendirin.

bencede ışıklardaki sahış basmamıştır.
arkadaş kıyas istedi bende kattımmmm;)

Alt devirlerdeki yüksek torku ve 6 Adet Kısa oranlı vitesi 1.3 CDTI ın kalkışını bi hayli güçlendiriyor..ilk 100 metrede Dizel Benzinliyi yer..Ki bunu zaten biliyoruz bazı arabalardan..

astra twinport alır ama öbürü turbolu olduğu için kalkışta o alabilir.

bir tiwinportcu olarak. cdti gecer ama cok fark atamaz.

fazla kaçmış

Bilmiyorum ben hiç denemedim ama 1. vites çok kısa ya bizimkilerde. Hemen bitiyo.

Geri