1,3 astra h kontak kapalıyken fan çalışıyor akü bitene kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şahin59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şahin59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler 2005 astra h 1,3 dizel aracım var bazen kontak kapattığı halde fan çalışmaya devam ediyor fan soketini çıkarıp durduruyoruz bir iki gün sonra takınca herşey normal oluyor bi kaç yere götürdüm çözemediler normal dediler en son bıraktım akü bitene kadar devam etmiş araç çalışmadı daha önce başına gelen yada bilen arkadaşımız varsa yardımını rica ediyorum

iyi günler 2005 astra h 1,3 dizel aracım var bazen kontak kapattığı halde fan çalışmaya devam ediyor fan soketini çıkarıp durduruyoruz bir iki gün sonra takınca herşey normal oluyor bi kaç yere götürdüm çözemediler normal dediler en son bıraktım akü bitene kadar devam etmiş araç çalışmadı daha önce başına gelen yada bilen arkadaşımız varsa yardımını rica ediyorum

fan rölesine baktınızmı?

vallaha bilmiyorum oto elektirikçiye götürdüm möşürdür die düşünüp möşür yok bunlarda o kendiliğinden çalışır durur takılma dedi ama akü bitene kadar çalışmış bütün gece aktarmayla bile zor çalıştı araç kablolar bağlı baya beklerdik

Şahin bey, benim aracım da 1.3 Astra. Ne kadar uzun yol yapsam da (yaz-kış farketmez) aracı stop ettiğimde hiç fan kendi kendine çalışmadı. Radyatörünüz tıkanmış olabilir. Müşürün olduğu yer sıcak diğer taraflar soğuk olabilir. Araç ısınınca elle "dikkatli" bir şekilde radyatörün her tarafını kontrol ediniz. Müşür soğutamadığını zannedip fanı açık tutuyor olabilir. Geçmiş olsun.

En basitinden Rolesi takılı kalmıştır.
En kötüsünden beyin arızasıdır.

Adam gibi bir opel servisine gidin. Kasap elektrikçilere gitmeyin.

Benim başıma geldi (Önceki aracımda 2006 1.3 CDTI). Sigorta kutusunda röle var. Röleyi değiştirince düzeldi. Geçmiş olsun.

arkadaşlar ilginize teşekkürler roleyi bir kez denemekte fayda var

Geri