06 MSJ Plakalı İnsignia?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün yolda bi tane turbo insignia gördüm. ankara opala girdi :D merak ettim acaba sıfır araba neden servise gider :D foruma üyeyse beni bi aydınlatabilir mi? :D

walla bilemicem :D

arkadaşın biri konu açmıştı aracı aldım alalı servisten çıkmıyorum diye belki öyle bişedir

Ben Merkez Ordu evinin orda gördüm gazlıyordu. 2.0 turbo Cosmo

Ben de yenimahalle de gördüm bir tane ışıklarda yanımda durdu, dönüp dönüp baktım, arabanın sürücüsü de bakıyo "bu adam neye bakıyo" diye :) sonra önüme geçince de fotoğrafını çektim. Insıgnia Turbo

camera0001f.jpg

Ben de yenimahalle de gördüm bir tane ışıklarda yanımda durdu, dönüp dönüp baktım, arabanın sürücüsü de bakıyo "bu adam neye bakıyo" diye :) sonra önüme geçince de fotoğrafını çektim. Insıgnia Turbo

foto cektiğinide gördüyse iyicene meraklanmıştır :D

Sıfır araba durmadan servise giriyorsa çok büyük ihtimalle arabanın sahibi havadan nem kapıyordur.

foto cektiğinide gördüyse iyicene meraklanmıştır :D
Öyle oldu zaten, eğer "napıyosun" falan deseydi, abi araba hayırlı olsun diye başlicaktım konuşmaya, kesin deli derdi :)

bazı arabalarda ilk 2500 km olunca servise cagıyorlarya öle bişide olabilir :D

Bilgi edinmek için olabilir ? Çünkü bizde aldığımızın ertesi günü gitmiştik servise sebebi ise arka hoperlörlerin çalışmamasıydı fader -12 deymiş sebebide buydu :)

Geri