0 km insignia için nerede boya koruma yaptırılmalı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün yeni aracımız olan İnsignia'yı bayiden teslim aldık.Araçlar fazla yol yapmadan boya koruma yaptırmayı düşünüyoruz.Ankarada nereleri önerirsiniz???

sıfır araca sadece wax sürerler en az 150tl alırlar sendende:(

şaşmazdan bi şişe nxt al kendin sür bence 50liraya ,arac koyu renkse waxtan önce bide glaze sürebilirsin.

enkay boya
1.cadde 21.sokak

horizon a.ş.

selim erdogan 0533 595 61 26 (sana verecegi adresten ürünü gidip teslim alıyorsun)

bence sıfır araca korumaya gerek yok zaten ustu korumalı oluyor bayıden cıkarken bı kac ay sonra yaptırsan daha mantıklı bence

taş vuruklarına karşı şeffaf folyo kaplatsan daha iyi olur derim hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanma asip etsin

taş vuruklarına karşı şeffaf folyo kaplatsan daha iyi olur derim hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanma asip etsin
+1
Kaput filmini kesinlikle öneriririm.Başta biz yaptırmamıştık pişman olduk.:(

arkadaşlar bu komple kaput filmini bende düşünmüştüm ama şöyle ki; misal bi bölgeden bu jelatini attı we ben söküp tekrar yaptırmak isteyeceğim bu korumayı.kaputtan sökülme sırasında araç boyasına herhangi bir zararı olur mu yani bu koruma jelatini ne ile yapıştırılıyor araca?

Araç beyaz renk arkadaşlar o yüzden aklımda kaput koruma filmi yok .Niyetim sadece aracın boyasını korumak

Arkadaşlar dün yeni aracımız olan İnsignia'yı bayiden teslim aldık.Araçlar fazla yol yapmadan boya koruma yaptırmayı düşünüyoruz.Ankarada nereleri önerirsiniz???

301200.jpg

bunu kullanman yeterlidir... koçtaşta 6.99 tl indirimde. Bu ürün zaten yeni ve yeni gibi olan boyalar için. Dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.. 3 ayda bir araç yıkandıktan sonra uygulanabilir.. ben aldım kullandım fiyatına göre müthiş ürün bence :D yağmur damlaları tane tane oluyor yapışıp kalmıyor artık..

ekleme: bu arada Süper Güçlü Cila diye geçiyor ürünün türkçesi..

bence en sağlamı Meguiars'a yaptırmak, mümkünse de Meg yıkama ürünlerini alıp arabayı yıkatacağınız zaman da yıkamacıya kendi ürünlerinizi kullandırtmak yada kendiniz yıkamak.
max. yılda bir de yenileme yaptırırsanız yıllar boyunca araba ilk günkü gibi kalır :good:

D sınıfı iyi bir araç alıp da 150 TL den kaçmayın bence.

yanlız sıfır arabanın üstünde var olan korumayı merak ettim ne korumasıymış, vernik mi? :D
sıfır arabada boya üzerinde sadece mum kaplaması oluyor, onu da bayiye gelince arabayı yıkayıp temizliyorlar.

Geri