L
lucksoul
Bilgi Girilmemiş
...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçekten çok güzel ve hoş olmuş bende düşünebilirimMurat abi resimleri koydum ama 1 sayfa arkada kalmış...
sağol abicim.yazın yine izmir'deyim ama yaz okulum dolayısıyla.ama arabamdan uzak kalcam çünkü götürüyoruz şu an memleketehilmiciğim mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun demekki izmir bir yakışıklısınıda kaybediyor.neyse sana hayat yolunda başarılar dilerim.umarım hayat sana hep güzel süprizler yapar.
Murat abi resimleri koydum ama 1 sayfa arkada kalmış...
sağol abicim.yazın yine izmir'deyim ama yaz okulum dolayısıyla.ama arabamdan uzak kalcam çünkü götürüyoruz şu an memlekete![]()
2500 civarındayım Lordum.Gidene kadar da 3500 ü geçerim daha yolum varHilmi kaç km'desin ?![]()
Selam dostlar
Öncelikle geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler
Haftasonu finansbank ın basketbol turnuvasında final maçında, ben döndüm potaya doğru ancak sol ayak bileğim dönmeyi reddetti. Bu neticede sol dış bağlarda zedelenme ve şişme meydana geldi. Şu anda alçılı vaziyette izmitteki valide sultanların evinde yatıyorum.
Cam perdeleri için şimdiye kadar yaptığım yorumları geri alıyorum Murat
Cidden çok işlevsel.
Uğurcan ın dediği gibi kirlenmeye açık bir malzeme. Artık o kadar esprisini yaptığımız Çamaşır Makinesi olayını yaparsın
Benim arabadada kaputta ilk taş izi oluştu. Çam suyu sıkmı çıkışı nın hemen yanına yarım cm uzunluğunda 1-2 mm genişliğin beyaz bir bölüm oluşmuş. Önce pasta ile kapatmaya çalıştım ama yemedi. İçini çizik doldurma kalemi ile doldurdum, üzerine cila çektim. Şimdilik sorun yok ancak cuma günü servize gittiğimde küçük bir rötuş yaptırayım diyorum.
İyiki kaput filmi yaptırmamışım. Kaput filmi 45-60 cm falan olacaktı. Bu taş en yukarı kısma gelmiş. Kaput filmine o kadar para verdim şimdi üzerine bir de taş üst tarafa geldi diye kafayı yerdim kesin
Bu arada benim KM de 1300 oldu şimdiden.