hilmiciğim hepsini egemde yapıtırıyorum.koltuk korumayı nerde yaptırcan abi ziebart mı?? şu kampanya vardı ya hala var mı acaba ben de yaptırayım diyorum da en beleşinden![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hilmiciğim hepsini egemde yapıtırıyorum.koltuk korumayı nerde yaptırcan abi ziebart mı?? şu kampanya vardı ya hala var mı acaba ben de yaptırayım diyorum da en beleşinden![]()
kardeşim hiç farketmedim öyle bir ses o yüzden yardımcı olamayacağım ne yazık ki...arkadaşlar ve abilerim benim arabada sabah ları yada biraz beklidikten sonra çalıştırınca ıslık sesine benzer bir ses bir ses geliyo gaza basınca gidiyor araba ısınınca gidiyor.servise götürdümde gelmdi normal mi bu ses...
abi istediğin hıza geldiğin zaman CC'yi sinyal kolundaki düğmelerden aktif hale getiriyosun.3 düğmeden üsttekine her basışında arac 2.5km/h hızlanıyor; alttakine bastığında 2.5km/h yavaşlıyor.onların altındaki büyük düğmeye bastığında ise CC iptal oluyor.Gaza bastığında değil ama frene dokunduğun anda hemen devreden çıkıyor güvenlikten dolayı.devreden çıktığında tekrar aynı hıza almak istiyorsan 2.5km/h yavaşlattığın düğmeye basıyorsun araç aynı hıza seni koltuğa yapıştırarak çıkıyorarkadaşlar bu hız sabitleyici kullanırken gaza veya frene basmıyormuyuz nasıl kullanacağım bana bir anlatsanız diyorum.
arkadaşlar bu hız sabitleyici kullanırken gaza veya frene basmıyormuyuz nasıl kullanacağım bana bir anlatsanız diyorum.
valla hic öyle ses duymadim, insallah duymam daarkadaşlar ve abilerim benim arabada sabah ları yada biraz beklidikten sonra çalıştırınca ıslık sesine benzer bir ses bir ses geliyo gaza basınca gidiyor araba ısınınca gidiyor.servise götürdümde gelmdi normal mi bu ses...
bi,lgiler için teşekkür ederim.abi istediğin hıza geldiğin zaman CC'yi sinyal kolundaki düğmelerden aktif hale getiriyosun.3 düğmeden üsttekine her basışında arac 2.5km/h hızlanıyor; alttakine bastığında 2.5km/h yavaşlıyor.onların altındaki büyük düğmeye bastığında ise CC iptal oluyor.Gaza bastığında değil ama frene dokunduğun anda hemen devreden çıkıyor güvenlikten dolayı.devreden çıktığında tekrar aynı hıza almak istiyorsan 2.5km/h yavaşlattığın düğmeye basıyorsun araç aynı hıza seni koltuğa yapıştırarak çıkıyortabi 90'a sabitleyip 30 km hıza düştüysen vites farkından dolayı o hıza çıkamaz onu artık sen ayarlıcaksın süleyman abi.umarım yardımcı olabilmişimdir...