Yeni astra H merak ettiklerim ( kullanıcılardan yardım istiyorum)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blackram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blackram

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Katılım
28 Mar 2009
Mesajlar
284
Tepkime puanı
198
Puanları
43
selam arkadaşlar

eski astra f ci ve yeni astra h ci olarak katıldım aranıza.
Aracım sıfır astra H Njoy elegance. şu ana kadar memnunum. Ama sorularım var kullanan arkadaşlara. şu an araç 250 km.de.

-Bütün vitesler zor geçiyor yani biraz güç uygulayarak geçiyor. bu normal bir durum mu yoksa bir problem mi var acaba? Mesela 3.vitese ve 4.vitese bayağı bir zorlayarak geçiyor araç.

-Benim eski astra f de 3000 devirde 120 kmye ulaşıyordu ama astra h de 3000 devirde 100 km ye ulaşıyor. Sizinkilerde öyle mi acaba? Bu arada araç 115 PS.

-Hararet göstergesi sorunu vardı onu setting tuşuyla hallettim forumda arama yaparak. :D

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
 
Vitesler zamanla dahada rahatlıycak.Hız konusundada bi fikrim yak.kazasız belasız...
 
gule gule kullan oncelikle.
vitesler biraz sert, ama 3 ten 4 e geçerken herhangi bi sorun olmaması lazım. o da yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir.

devir olayı ise 3000 devirde dikkat etmedim ama sınıra geldiğinde yani otomatik gaz kestiğinde 3 üncü viteste 140 km gorüyorum. yani ordan bi bağlantı cıkarabilirsin.

hararet göstergesini bende anlamıs değilim, mühenisler niye koymamıslar:D
demek ki araba hararet yapmıyor:D:D::D
 
hararet gostergesına bakmak ıcın cd calardan gızlı menuye gırebılırsınız.cd calar acıkken bc tusuna bır sure basılı tutun(aslında bu bılgı forumda var ama ben yıne de solım) dıt sesı gelınce menulerde ılerleyın.sanırım 5 yada 6.menu de once v yanı hız yanında da t yazan bır menu var.boylece hem dıjıtal olarak hızınızı gorursunuz hem de motorun o andakı sıcaklıgını.ama tabı buu ıslemı her bındıgınızde yapmanız gerekecek:)
 
-Benim eski astra f de 3000 devirde 120 kmye ulaşıyordu ama astra h de 3000 devirde 100 km ye ulaşıyor. Sizinkilerde öyle mi acaba? Bu arada araç 115 PS.

Bu soruma cevap yok mu? Kimse devir göstergesine bakmıyo mu arkadaşlar?
 
corsa c 1.2 3000 devirde 90 a çıkıyo
megan dizel var 1.5 motor kaç beygir bilmiyorum ama o 3000 devirde 110 a çıkıyo
 
doğru 3000 devirde 100 km civarı oluyor...
 
aracım dizel sazanlık yapmıyım ama daha 250 km diyosun dur bakalım bi parçalar otursun bi iki depo yak arttığını görürsün. aracı devirsiz bırakma derim nasıl alışırsa öle gider dimi ;)
 
doğru 3000 devirde 100 km civarı oluyor...

Biraz olsun içim rahatladı. Ama garip yani. Benim astra f de 3000 devirde 120 falan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada araç 1000. km de artık.
 
Biraz olsun içim rahatladı. Ama garip yani. Benim astra f de 3000 devirde 120 falan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada araç 1000. km de artık.

Bu araçların özelliği bu özellikle 3000 devirden sonra çok canlı oluyor. Biraz km yaptıktan sonra sen de göreceksin aracın daha istekli gitmeye başlayacak...
 
Geri
Üst