- Katılım
- 29 Eki 2007
- Mesajlar
- 6,899
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Valla ilerde şöyle dirisinden bi antika Vectra B bulursam anılarımı yaşatcam
Otomatik olması şartıyla tabi 


Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol Emre. Komple yeni far ve sinyaller için yurt dışında (Almanya'da) bulunan bir akrabamdan yardım istedim. İnşallah temin edebilir. İzmir'de bu araca ait yeni fren borusu bulunmuyor, o nedenle piyasada özel olarak yaptırıyoruz. Teflon-çelik kaplama boru istiyorum desem burdakiler mutlaka o da neki der. Malzeme konusunda İzmir biraz zayıf sayılır. Tavan ve koltuk döşemelerinin malzemeleri bile sparişle İstanbul'dan geldi. Yani standart dışı malzeme bulmak oldukca zor.Ankara dan yada Yurtdışından temin edilebilecek malzeme ihtiyaçlarını bildirirsen yardımcı olurum savaş abi.Fren konusunda komple teflon-çelik kaplama hortumları kullanmanı tavsiye ederim.Biraz pahalı ama araba için yapılabilecek en iyi işlerden birisi.
Sağol Emre. Komple yeni far ve sinyaller için yurt dışında (Almanya'da) bulunan bir akrabamdan yardım istedim. İnşallah temin edebilir. İzmir'de bu araca ait yeni fren borusu bulunmuyor, o nedenle piyasada özel olarak yaptırıyoruz. Teflon-çelik kaplama boru istiyorum desem burdakiler mutlaka o da neki der. Malzeme konusunda İzmir biraz zayıf sayılır. Tavan ve koltuk döşemelerinin malzemeleri bile sparişle İstanbul'dan geldi. Yani standart dışı malzeme bulmak oldukca zor.
Zaten bende şans olsaAbi Köln'deki depoyu sarhoşun biri yakmış yıllar önce, yedek parça konusunda Almanyadan çıkma, fazla stok v.s. dışında fazla umutlanmamak lazım gibi.
Senin araçda köln üretimi olması lazım![]()