Enkaz toplandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoppalaa siteye 2gün giremedim savaş abi patlatmışsın konuyu.. :D

hey maşallah tü tü tü tü :D nazarım değmesin.. abi şuna bitane maviş boncuk tak vallahi göz alır bu üzerine :D çok güzel ya harika emeğine sağlık

tam zamanında bitirdin abi işte şimdi gezmek zamanı ooooh kordon boyu misssss :D :D

Herkese yeniden merhaba, ailecek enkazla 4 günlük mini bir tur yaptık. Sorun çıkarmadan biraz evvel İzmir'e döndük. Bu arada keyfekeder ufak tefek birtakım ihtiyaçlarını da belirlemiş olduk. Mini tur sırasında meraklılarından olumlu tepkiler aldı. Her ne kadar adak kurbanı kesdikse de (özellikle İbrahim'i kırmamak için :D) nazarlığın şart olduğuna karar verdik.

Hayırlı olsun,

Eline, emeğine sağlık ...

Çok şık olmuş.

Zorunlu nedenlerden dolayı enkaza biraz modifiye yapmaya karar verdik. Yarın tekrar kolları sıvamaya başlayacağız.

hey maşallah yaa cillop gibi olmuş :D emeğine değmiş savaş abicim güle güle kazasız belasız bin inş..

merakla bekliyorduk abi emegine saglik güzel olmus,bakalim modifiyeli hali nasil olacak ama yaparsin sen yaparsin güzelde olur inaniyorum..

Savaş abi Vectra B'de antikaya dönsün bende alıp toplayacağım :)

Savaş abi Vectra B'de antikaya dönsün bende alıp toplayacağım :)

Şunun şurasında Vectra B'lerin antika olmasına ne kadar zaman kaldı ki?:kop: İmkan olsada kenara bir tane sıfır Opel Insignia atabilsek. Yıllar sonra torunlarımız dede yadigarı diye ne biçim hava atarlar (veya belki de cimri ihtiyar bunak Opel yerine keşke Mercedes bıraksaymış ya diye küfür de edebilirler).

hayırlı olsun abi Allah tek koltukta kocatsın:) yekpare koltuğa oldum olası hastayım

Geri