Enkaz toplandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun. güle güle kazasız belasız kullan abicim.

Savaş abi çok geçmiş olsun.. Tebrik ederim,seninde bahsettiğin 1-2 ufak tefek eksikte tamamlanınca mükemmel olucak inşallah.. Sıra bizim enkazda ;) 1 haftaya kalmaz fotoğrafları eklerim inşallah.
Yavuz, senin modern enkazda :) fazla sorun yaşanacağını zannetmiyorum. Ben sıramı savdım, sıra sende bekliyoruz.:D

of of of abi mükemmel olmuş :S ilk halı ve bu halını gorunce süper birşey cıkmış ortaya bunun sw si vardı bizde mavi renkte oda boyle duruyordu malesef kazada gitti :S hurdacıdan da birisi alıp pick- up yapmış mahalle aralarında esya falan satıyordu adam :S

Yavuz, senin modern enkazda :) fazla sorun yaşanacağını zannetmiyorum. Ben sıramı savdım, sıra sende bekliyoruz.:D

Savaş abi gerçekten 10 numara olmuş.Güle güle bin.Toplamanın zevki binmekten daha farklı tabiki.Eminim yeni enkaz arayışlarına girersin birkaç yıl içinde.

Benim enkaz toplanalı çok zaman oldu ama siteye resim koymaya hep üşendik.
Ejder im , canavarı dört gözle bekliyoruz.Senin için güzel haberlerim var :)

Savaş abi gerçekten 10 numara olmuş.Güle güle bin.Toplamanın zevki binmekten daha farklı tabiki.Eminim yeni enkaz arayışlarına girersin birkaç yıl içinde.

Benim enkaz toplanalı çok zaman oldu ama siteye resim koymaya hep üşendik.

Allah bana, ben enkazlara :)

Kankaaaaaa... :D

savaş abi çok canlı olmuş güle güle bin.

Hadi gözün aydın Savaş Abi emeklerine değmiş çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah

savaş abi cok güzel olmuş.güle güle bin abi

Geri